Prag ture program 2019

Prag ture program 1.4-20.10 2019. Lokale guider på dansk

Kære Prag gæst

prag ture programPrag ture program. 2019 er 13.sæson med Prag ture. Vores særkende er lokale guider som taler dansk og små hold. Det holder vi fast i. Sylva, Robert, Pavel og Helge vil I møde mest som guider. Vi har ingen manuskripter, så I får altid en personlig vinkel. Flere nyheder i år.

Vi holder også fast i nogle af de vigtigste ture. Skoda bilfabrik med frokost på Klaster bryggeri. Theresienstadt med dansk vinkel, i år frokost hos diakonien. Den klassiske sejltur og den uforglemmelige vinsmagning. Vi ændrer vores faste byrundtur, vi gør byvandringen lidt kortere i tid og slutter et godt sted til en pause. I år begynder vi igen at lave Prags borg vandring, en eftermiddag. Vores betingelser forbliver ens. Bestil online, betal på dagen. Gennemførsel af alle ture med bare fire tilmeldte gæster!

Hjemmesiden opdateres nu i januar. Se program 2019 herunder. Ugeplan nederst. Bestil private Prag udflugter året rundt.

Theresienstadt. Mandag og Torsdag kl.9-16. 450dkk/person. Fokus på byen samt jøder fra Danmark og Prag. Ny viden, flere vidnesbyrd og konkrete steder. Transport, entré, lokal frokost, alt inkluderet.
Byrundtur. Tirsdag og lørdag kl.9-11. 90dkk/person. To timers koncenteret viden. Din orintering, overblik over historie og seværdigheder, vigtige lokale tip om mad og drikke. Afslutning på et godt sted til en pause.
Lidice mindesmærke. Tirsdag kl.13-17. 350dkk/person. En køretur med minibussen lige over en halv time. Besøg ved den “forsvundne” landsby og på udstilling. Bagefter besøger vi Unetice bryggeri for at samle indtrykkene over en suppe og en øl.
Skoda bilfabrik. Onsdag kl.8.30-15. 450dkk/person. Tjekkiets bil. Landets største arbejdsgiver og eksportør. I år skal den nye Skoda Scala også produceres her. Vi besøger både produktion og museum, inden vi kører kort til frokost i klippekælder under Klaster bryggeri.
Sejltur. Onsdag og lørdag kl.17-20. 300dkk/person. Vores skib sejler cirka to timer. Det er den magelige udgave af en byrundtur med flotte udsigter. Vi før en aperitif på vej til skibet. Buffet inklusive. Gode tip til at fortsætte din aften nærved
Vinsmagning. Onsdag og lørdag kl.20-22. 210dkk/person. Vores vært Hr.Novotny har en skat af bøhmisk og mæhrisk vin, vi skal smage. Hans kednskab og humør smitter, vi drikker både hvid og rød, måske rose, mindst fem vine Smag dig til viden.
Prags borg. Torsdag kl.13-17. 150dkk/person. Vi kommer med sporvogn nær borgen. Guiden planlægger præcise rute efter kø risiko. Vi skal snakke borgkvarter og Lillesiden, se borggårde og vinmarker samt kigge i katedralen. Til fods, ikke lange afstande.
Øl slentretur. Torsdag kl.17-21. 425dkk/person. Klassisk tur med nyt navn. Du kan smage forskellige øl på tre lokale værtshuse og i baglokalet  et overraskende sted. Du får samtidig viden om ølkultur, tjekkisk mad til middagen og arbejderkvarteret Zizkov.
Glasværk og borg. Fredag kl.9-15. 400dkk/person. Glasværket er tjekkisk tradition. Kom tæt på håndværket. Suppe og en øl i togvogn, inden vi fortsætter til den næste landsby, Krivoklat. Vi skal på en lille rundvisning på den middelalderlige borg.
Bryggeribesøg. Fredag kl.13-17. 350dkk/person. Vi tager til kvarteret Vinohrady for at besøge det lokale bryggeri. Vi skal på en rundvisning en halv time, så smager vi tre små øl af deres egne. Vi slutter med en mørk øl på bar over gaden.

prag guider bryggeri

Prag guider. Robert og Pavel i Vinohrady

Bryggeribesøg i Vinohrady med en hel rundvisning bliver ny, vi har allerede spist og drukket godt på bryggeriet med jer i årevis. Det er Pavels lokale. Deres øl havde vi i øvrigt også med til Ferie for alle rejsemesse i 2017. Lidice med suppe og en øl. Mindesmærket ligger tæt på Prag., landsbyen blev jævnet med jorden af nazister i 1942. Vi ser mindesmærke og udstilling, bagefter kører vi til landsbyen Unetice og får en suppe og en øl på bryggeri, mens vi fordøjer stærke indtryk. Det er i øvrigt Helges lokale øl. Krivoklat borg vil vi gerne besøge efter rundvisning på glasværk om tirsdagen. Glasværk og borg er dog vores joker i år, vi mangler endnu et møde og test, før vi er helt sikre på forløbet af den tur. Du kan følge arbejdet i vinter på facebook.com/prag.ture

prag guide helge

Guide Helge på kubistisk café

Vores ekstra Prag ture program til travle uger har et par nyheder som fast tilbud, udflugter vi allerede har lavet en del privat. Hrensko er en grænseby på Elben, mod Sachsen. Her findes Europas største naturlige stenbro og nogle slugter med herlige sejladser. Vi skal på en hel dags vandretur i nord med lokal frokost, gerne vildt, og afslutning med et par sejladser. Drypstenshulerne i Koneprusy er en lille times tur dybt under jorden med smukke formationer af stalaktit, stalagmit i vilde farver samt forhistoriske fund. Der vil vi igen spise frokost på det hyggelige bryggeri Berouns Bjørn midt på en skrotplads, et besøg der i årevis har udløst begejstring hos vores gæster. Markedsturen vil gå til tre Prag markeder med metro, sporvogn og færge. Oplev Tjekkiets største loppemarked, et lokalt farmermarked samt Prags marked med suppe tip og ideer til kvarteret Holesovice.

prag guide sylva

Prag guide Sylva, i midten, til byrundtur

Vi præsenterer to gange om ugen en særlig tur i ugerne med ekstra program. Hver tirsdag vil en af os guider tilbyde en speciel Prag byvandring. En af vores egne favoritter. Det kan være til et bestemt kvarter, om et tema som kommunisme, om vin eller kager. Fire timer til fods. Om søndagen vil vi tilbyde nogle af guidernes favoritter ud fra Prag. Cesky Sternberk borg og Kacov bryggeri, Kutna Hora med knoglekapel eller vingårde i Melnik. Spørg til din dato.prag ture program

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi svarer altid på dansk.

God ferie, vi ses på ture. Kig til vores facebook.com/prag.ture side for dagsaktuelle foto og tip, vi har andre Prag billeder på vores instagram. Vi deler nyheder om Tjekkiet på Twitter. Se vores enkelte videoer på Youtube.

Mail: info@pavel-helge.dk og Tlf: +420 608 08 1111Pavel og Helge

tjekkiet udflugt guide

På toppen. I klipperne ved Hrensko

Prag ture program 2019. Ugeplan 1.4-20.10 2019

Mandag: kl.9-16 Theresienstadt
Tirsdag: kl.10-12 Byrundtur. Kl.13-17 Lidice og frokost
Onsdag: kl.8.30-15 Skoda fabrik. Kl.17-20 Sejltur. Kl.20-22 Vinsmagning
Torsdag: kl.9-16 Theresienstadt. Kl.13-17 Prags borg. Kl.17-21 Øl-slentretur
Fredag: kl.9-15 Glasværk-Krivoklat borg. Kl.13-17 Bryggeribesøg
Lørdag: kl.10-12 Byrundtur. Kl.17-20 Bådtur. Kl.20-22 Vinsmagning

Prag ture 2019 EKSTRA til helligdage, sommer- og efterårsferie

Tirsdag: kl.8-18 Naturvandring. Hrensko, slugterne
Onsdag: kl.10-14 Special Prag byvandring. Guidernes favoritter.
Torsdag: kl.9-15 Drypstenshule og frokost
Fredag: kl.9-13 Lidice og let frokost
Lørdag: kl.9-13 Tre Prag markeder
Søndag: Kl.9-16 Special tur ud i Tjekkiet. Spørg om din dato

Læs mere om dine guider og vores tanker om Prag her

Prag ture program 2019. Brug menu øverst til Prag info og blog

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, lør. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-20.10 2019 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2019

Program for ture 2019 1.4-20.10 er klar. Se UGEPLAN for 2019. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2019 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2019 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk