Vinterferie i Prag

Prag og Tjekkiet er fuld af overraskelser og aktiviteter i februar 2009. Denne guide til Prag for februar måned har særlig fokus på at holde vinterferie i Prag.

Prag har karneval i flere udgaver. Der er ishockey landskamp, The Wall i australsk udgave og en ny udstilling om Andy Warhol blandt tilbudene.

I Liberec i Nordtjekkiet er der ski worldcup. Der er både sne i Prag og i bjergene til en aktiv vinterferie.

Fastelavn hedder Masopust i Tjekkiet. Karlin bydelen, Prag 8, holder Masopust d.2 februar. 24. februar holder Zizkov det største lokale Masopust, karneval, på Jiroho Z Podebrad, Zizkov, Prag 3. Prag guide for børn og unge.

Karnevalet i Prags Gamle by har Clam-Gallas palæet som omdrejningspunkt. 21.februar er der masker på Staromestske Namesti, 24.februar holdes afslutningen på Kampa halvøen i Mala Strana. Der er også eftermiddage med masker og varm kakao d.19. og 20. februar kl.17-19.

Tjekkiet skal spille ishockey landskamp mod Finland d.5. februar i 02 Arena, Prag 9. Samme sted spiller HC Slavia Prag hjemmekamp mod Litvinov fra Nordtjekkiet d.11. Februar måneds største sports-begivenhed i Tjekkiet er Ski Worldcup i Liberec, langrend og skihop. Fra 18.februar til 1.marts 2009. I øvrigt opfører Nationalteatret i Prag “ishockey operaen” Nagano – på Stænderteatret d.6 og 18. februar.

2.februar spiller det australske Pink Floyd revival – også i O2 Arena. En opvarming til opførelsen af Roger Waters opera Ca Ira d.1. maj 2009 i Prag. Der er flere spændende koncerter med kammermusik hos den tjekkiske filharmoni i Rudolfinum, i februar. Prag bys symfoniorkesters program for Obeni Dum findes her.

I 2009 markeres halvtredsåret for den tjekkiske komponist Bohuslav Martinus død, 1959. Hør Bohuslav Martinu kvartet d. 16. februar med et program af netop Martinu, Mahler og Brahms.

Statsoperaen i Prag opfører Brittens Døden i Venedig d. 26. februar, en blandt mange operaopførelser i Prag, i februar.

Funky Fred Wesley giver en “jazz” koncert d.11. februar i Lucerna Music Bar. Dagen inden er der Ska i Tesla Arena med spanske Ska-P og tjekkiske Prague Ska Conspiracy. Akropolis besøges af den meget mærkelige strubesanger Tanya Tagaq d.18. februar og d.25 februar trommelegenden Tony Allen, han spillede med Fela Kuti.

I vores Prag guide for januar skrev vi om en række udstillinger i Prag. Galerie Rudolfinum åbner en udstilling kaldet “Motion Pictures” med Andy Warhol værker.

Apropos aktuelle debatter om kunstneren David Cerny, han står bag det omdiskuterede kunstværk Entropa i Bruxelles, kan du her læse om David Cernys værker i Prag: Babyer på TV-tårnet i Zizkov og ved Kampa museum, springvand i Mala Strana, omvendt rytterstatue i Lucerna Pasaz og lyserød tank i Smichov.

Brug vores aktuelle Prag kulturlinks med delicious, sorter med tags som “udstilling” eller “koncert”. Følg vores tip om Prag med Twitter eller se Prag guide – tidligere kulturkalender.

Bestil en individuel tur i Prag i vinterferien/februar. Ring +420 608 08 1111 eller Send os en mail. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017 på vej

Her er vores brochure til læsning online eller printer10.sæson 2016 15.3-1.11 til printer (PDF 10,8MB). Brochure 2017 bliver klar i januar!

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her