Наши партнеры

Vinterferie i Prag

Prag og Tjekkiet er fuld af overraskelser og aktiviteter i februar 2009. Denne guide til Prag for februar måned har særlig fokus på at holde vinterferie i Prag.

Prag har karneval i flere udgaver. Der er ishockey landskamp, The Wall i australsk udgave og en ny udstilling om Andy Warhol blandt tilbudene.

I Liberec i Nordtjekkiet er der ski worldcup. Der er både sne i Prag og i bjergene til en aktiv vinterferie.

Fastelavn hedder Masopust i Tjekkiet. Karlin bydelen, Prag 8, holder Masopust d.2 februar. 24. februar holder Zizkov det største lokale Masopust, karneval, på Jiroho Z Podebrad, Zizkov, Prag 3. Prag guide for børn og unge.

Karnevalet i Prags Gamle by har Clam-Gallas palæet som omdrejningspunkt. 21.februar er der masker på Staromestske Namesti, 24.februar holdes afslutningen på Kampa halvøen i Mala Strana. Der er også eftermiddage med masker og varm kakao d.19. og 20. februar kl.17-19.

Tjekkiet skal spille ishockey landskamp mod Finland d.5. februar i 02 Arena, Prag 9. Samme sted spiller HC Slavia Prag hjemmekamp mod Litvinov fra Nordtjekkiet d.11. Februar måneds største sports-begivenhed i Tjekkiet er Ski Worldcup i Liberec, langrend og skihop. Fra 18.februar til 1.marts 2009. I øvrigt opfører Nationalteatret i Prag “ishockey operaen” Nagano – på Stænderteatret d.6 og 18. februar.

2.februar spiller det australske Pink Floyd revival – også i O2 Arena. En opvarming til opførelsen af Roger Waters opera Ca Ira d.1. maj 2009 i Prag. Der er flere spændende koncerter med kammermusik hos den tjekkiske filharmoni i Rudolfinum, i februar. Prag bys symfoniorkesters program for Obeni Dum findes her.

I 2009 markeres halvtredsåret for den tjekkiske komponist Bohuslav Martinus død, 1959. Hør Bohuslav Martinu kvartet d. 16. februar med et program af netop Martinu, Mahler og Brahms.

Statsoperaen i Prag opfører Brittens Døden i Venedig d. 26. februar, en blandt mange operaopførelser i Prag, i februar.

Funky Fred Wesley giver en “jazz” koncert d.11. februar i Lucerna Music Bar. Dagen inden er der Ska i Tesla Arena med spanske Ska-P og tjekkiske Prague Ska Conspiracy. Akropolis besøges af den meget mærkelige strubesanger Tanya Tagaq d.18. februar og d.25 februar trommelegenden Tony Allen, han spillede med Fela Kuti.

I vores Prag guide for januar skrev vi om en række udstillinger i Prag. Galerie Rudolfinum åbner en udstilling kaldet “Motion Pictures” med Andy Warhol værker.

Apropos aktuelle debatter om kunstneren David Cerny, han står bag det omdiskuterede kunstværk Entropa i Bruxelles, kan du her læse om David Cernys værker i Prag: Babyer på TV-tårnet i Zizkov og ved Kampa museum, springvand i Mala Strana, omvendt rytterstatue i Lucerna Pasaz og lyserød tank i Smichov.

Brug vores aktuelle Prag kulturlinks med delicious, sorter med tags som “udstilling” eller “koncert”. Følg vores tip om Prag med Twitter eller se Prag guide – tidligere kulturkalender.

Bestil en individuel tur i Prag i vinterferien/februar. Ring +420 608 08 1111 eller Send os en mail. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk