Наши партнеры

Vinterprogram 2007-2008

Vi tilbyder i vintersæsonen kun individuelle ture. Vi kører igen vores faste ugeprogram fra 15.marts 2008. Denne sæsons ugeprogram slutter med oktober. Vi gør opmærksom på at nedenstående ture er vores forslag, hvis du ønsker noget andet, vil vi meget gerne sende et udkast. Turene er for 1-8 personer, 1/11-15/3.

SE 2008 PRISER OG IDEER

Byrundtur/slotstur i Prag – 1500czk i alt
Byrundturen går 3 timer igennem den Nye by Nove Mesto og den Gamle by Stare Mesto. Slotsturen går gennem venstre flodbred, Lillesiden Mala Strana og Slotskvarteret med St.Vitus katedralen Hradcany. Begge ture er til fods, sporvogn kan bruges.

Vi vil gerne lave ture til andre kvarterer i byen, det kan f.eks. være Vysehrad-borgen eller Zizkov og Vinohrady med TV-tårnet. Det kan være en tematisk tur om Kommunisme eller 30års-krigen. Fra 1500czk, afhængigt af længde.

Aftenture i Prag – 1000czk pr.person
Bryggerituren går med sporvogn til U Bulovky, Pivovar, i Prag 9. Vi skal smage mikrobryggeriets øl, mest overgærede, lagret i egefade. De har endda Is lavet på øl. Turen er inkl.drikkevarer og tre-retters lækker tjekkisk middag.
Sejlturen er Prag-klassikeren. Vi sejler i to timer på Moldau Vltava, gennem et sluseanlæg og vender normalt sydligt ved Vysehrad. Inkl. buffet og velkomstdrink.

Ture ud af Prag, med guide i egen van, 5000czk i alt
Karlstejn, Melnik, Sternberk-borgen og Kacov mikrobryggeri. Cirka 6timer med guide og van. Turene er for 1-8personer, eksklusiv forplejning og entreér.
For et tillæg på 2-3000czk kan turen også gå til Cesky Krumlov, tjekkiets berømte Renaissanceperle eller til Karlovy Vary Karlsbad, landets førende kurby.

De individuelle ture i vinteren betyder altid at I har jeres egen guide. I kan være fra 1-8 personer og I bestemmer selv planen – eller I kan overlade det til os. Vi henter jer, der hvor I bor og slutter, hvor det passer jer.

Vi færdes ofte til fods, vi vil gerne bruge sporvogne og metro. Bilerne bruger vi normalt kun ved ture ud af byen. Vi modtager senest bestillinger (med garanteret svar) to dage før turdato. Vi svarer senest dagen efter. Angiv venligst telefon. Vi glæder os til at se jer i Prag de næste måneder. Tøv ikke med at spørge os.
Mail. Tlf. +420 608 081 111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2022. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2022

prag byrundtur dansk Prag rejser 2022 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2022 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk