Udflugter til fods eller i bil

Prag udflugter til fods kan skræddersyes. Er I intereserede i Kubisme eller øl, vi laver altid forslag

Udflugter til fods med guide i Prag

prag udflugter guideHvornår? Når I vil
Hvor? Fra jeres adresse (rimelig centralt, spørg) eller centralt mødested
Hvordan? Til fods eller sporvogn og metro, billet så for egen regning
Hvor mange? I kan være fra en til otte personer, prisen er ens for guiden
Hvordan afregner vi? I betaler kontant undervejs. Czk, Dkk og Euro
Hvad koster det? Grundprisen er 1700czk/515dkk i alt for to timer
Bonus? I får personligt bykort med tip tegnet ind undervejs
bestil-ture-gron

Vi er altid dansktalende, vi har vores hverdag i Prag, som vi holder meget af og er glade for at vise frem. Vi vil gerne vise jer flere af Prags ansigter, så I også kan opleve byen med en lokal vinkel – fra måden en fadøl skal skænkes til påklædning i operaen. Vi bruger gerne vores egen hverdag som eksempel og tør diskutere økonomi, sociale forhold, politik og det meste. Jeres interesser er omdrejningspunket.

udflugter til fods3000czk/910dkk koster det for fire timer. 4000czk/1210dkk er prisen for syv timer. Vi laver gerne helt andre forslag, også til længden! Vi planlægger udflugter til fods udfra jeres ønsker. To timer er nok til en grundig introduktion. En fire timers tur kan nå omkring to af de fire middelalderlige bydele, eller en helt anden bydel. Syv timer er nok til en grundig byvandring gennem alle fire, middelalderlige og Unesco-fredede bydele.

Prag rummer mange andre spændende bydele. Vi er alle generalister. Pavel er specialist i Zizkov, Prag 3. Sylva kender Vrsovice, Prag 10 som sin egen bestil-ture-gronbukselomme og de kommer begge dagligt i Vinohrady, Prag 2. Helge huserer på den anden flodbred, særligt i Bubenec, Prag 6 og Letna, Prag 7.

 

Prag udflugter i bil med guide og chauffør

prag udflugter bilHvornår? Når I vil, men i myldretiden spilder I nemt tid i kø
Hvor? Fra jeres adresse (rimelig centralt, spørg) eller centralt mødested
Hvordan? I minibus, eventuelt korte gåture, f.eks. til udsigter
Hvor mange? I kan være fra en til otte, prisen er ens for guide og bil
Hvordan afregner vi? I betaler kontant undervejs. Czk, Dkk og Euro
Hvad koster det? Grundprisen er 4000czk/1210dkk i alt for fire timer
Bonus? I får personligt bykort med tip tegnet ind undervejs
bestil-ture-gron

Vi er altid en erfaren chauffør og guide. Robert og Pavel har kørt i Prag i årtier, Helge blot et årti. Jeres sikkerhed og komfort er vores højeste prioritet. Vi kører i henholdsvis en Mercedes Vito og en VW Transporter. Vi har otte pladser udover chauffør. I Prag kan en oplagt rute følge den royale kroningsvej. Stop ved udsigter fra Strahov, stop ved Prags borg, stop på Lillesidens plads og måske Karlsbroen, stop i den tidligere jødiske ghetto og på Gamle bys plads med astronomisk ur og for eksempel afslutning ved Republikpladsen på café eller værtshus.

tjekkiet udflugter bilEn del andre udflugter i Prag drager fordel af en bil. En tur rundt i Prag 6 kommer med bilen nemt omkring både Hvezda renaissance-slot, Brevnov kloster, Unesco-fredet Adolf Loos Villa og måske bryggeri i landsbyen Unetice lige nord for. Eller lidt længere mod vest, er der ikke langt fra Unetice til Lidice mindesmærke.

Syd for Prag har vi lavet fine ture til SAPA, af nogle kaldet det sorte marked. Det er et enormt område hvor tusindvis af vietnamesere og kinesere mest sælger engros og forsyner alle andre markeder i Centraleuropa. Fantastiske handler og Pho bestil-ture-gronsupper. Det kan nemt kombineres med det skønne bryggeri Jihomestsky Pivovar midt i betonforstaden Haje. Der forfølger vi gerne arven fra det kommunistiske regime. Oplev den unikke, Unesco-fredede landskabspark Pruhonice, hvor de blandt andet huser over 8000 Rhododenren.

Læs om forskellige bydele og tidligere Prag udflugter til fods og med bil, brug link herunder: