Udflugt: Privat byvandring

Privat byvandring

PRAG HELE ÅRET RUNDT

En Prag byvandring på jeres præmisser

En privat Prag byvandring starter foran jeres adresse (hvis den er nogenlunde central). I kan sende os bestemte ønsker og interesser, vi skal lægge rute efter på forhånd.. Eller I kan blot sige os, om I ønsker en byvandring mod kendte seværdigheder i de Unesco-fredede middelalderbyer eller om I ønsker en mere lokal rute. En lokal guide der taler dansk og deler ud af sin viden med masser af tips til jeres ophold. Fire timer til fods. Vi kan også bruge en sporvogn eller metro undervejs, hvis det passer.

Om private Prag byvandringer

Om private udflugter
Vi guider på private udflugter året rundt. Prisen er 4000 CZK for 4 timer, men en udflugt kan selvfølgelig arrangeres kortere eller længere. Hvis I skal bo nogenlunde centralt, begynder vi ved jeres adresse (gælder Prag 1-8, men ikke ydre dele af Prag 4,5 og 6). Undervejs afregner vi udflugten kontant. Vi plejer at aftale pauser ad hoc. Det er en fordel at kunne tilpasse sig jeres dagsform og vejret. Det ligger os altid på sinde at hjælpe med tips om mad og drikke i netop jeres kvarter.
En klassisk variant
Vi starter ved jeres adresse. Når vi har rundet de mest spændende lokale tips i jeres gader, finder vi en rute mod Gamle by og Karlsbroen. De 4 oprindeligt adskilte bydele der blev til Prag er i dag en samlet Unesco-fredning. 886 hektar verdensarv. Vi ønsker os at I får en god fornemmelse af byen som sin egen største seværdighed, og evne til at orientere jer. Vi ønsker også at I opdager middelalderens detaljer såsom hussymboler, tre slags husnumre, de smalle stræder og de spændende baggårde. Vi kommer på enhver udflugt også til at tale om mad og drikke. I turistede områder, findes de gode steder ofte lidt skjult, mens de oplagte adresser er for dyre. Få alle de lokale tips. Vi slutter et sted der passer godt for jeres videre program.
En lokal variant
Måske skal I bo et af Prags “bro-kvarterer”, eller måske har I allerede fundet jeres orientering i byen og har set Karlsbroen? Uanset guider vi mægtig gerne til kvarterer, bydele uden om den Unesco-fredede middelalderby. Forestil dig København i sammenligning. Vil du ikke også opleve Amager og broerne, hvis du skal se byen og have lokale indtryk? Når vi går mere lokale ruter, når vi typisk ikke det astronomiske ur, men vi finder spændende seværdigheder, der ikke besøges af enhver turist. Vi finder også typisk anledning til at tale hverdag for Prags borgere, fra børnehaver og skoler over trafik og skat til indkøb og fritid.
Sjove pauser
Prisen for en privat byvandring er uden forplejning. Vi holder dog næsten altid en eller flere pauser. Det bestemmer I. Vi finder de gode steder. Afhængigt af årstid, kan det være for at få varmen over en suppe og en lokal frokostmenu eller for at få væske, skygge og kølighed en varm sommerdag. I kan også få meget ud af tiden med guiden på en pause. Der er tjekkiske ord fra menukort, hvordan man omgåes tjenerne og får en fadøl – og hvad de lokale spiser og drikker hvornår. Vi håber at I inviterer guiden med, men det er ingen pligt.
Få inspiration fra de faste, åbne ture
Inspiration til indholdet på private udflugter kan også hentes fra de faste, åbne ture. I år, 2024 er vores 18.sæson, har vi klassisk byvandring (især om Nye- og Gamle by), vi har en lokal byvandring (til Prag 6, 7 om 20.årh og russere især) og vi har en ølvandring (der går til Prag 8 og byens nyeste bro). Se mere under de ture, så vil du få masser af ideer.

Pris samlet 4000CZK

Betalingsmetoder

Betal først kontant på dagen. Vi modtager CZK (tjekkiske koruna) og € EUR (euro). Hvis du har en meget stor booking, hvis I rejser som gruppe eller lign., udsteder vi faktura enten til bank-overførsel eller kortbetaling online.

Har du et spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, så besvarer vi gerne alle dine spørgsmål.

Lyder det spændende. Bestil i dag
Comments are closed.