Prag udflugter

Prag udflugter

Året rundt. Skræddersyet. Fra jeres adresse.

Vi har guidet på udflugter på dansk i Prag og resten af Tjekkiet siden 2006 Udflugterne her på siden er for mindre, private grupper. Vi planlægger helst i dialog med jer. Se forslag herunder og brug faste ture som ideer. Vi finder nye ruter udefra jeres ønsker.

Private udflugter

Privat Prag byvandring

Jeres tid og interesser. Guidens lokale viden og tips. Fra jeres adresse.

Se udflugt
hrensko naturvandring tjekkiet
10 timer - Vandretur og sejlads

Hrensko naturvandring

Dramatiske bjerge, klipper og skov. Udsigter. Sejlads i en slugt

Se udflugt
8 timer - En by, to bryggerier eller ?

Pilsner Urquell og byen Pilsen

Bryggeriet Urquell, byen Pilsen og et ekstra familiebryggeri

Se udflugt

Lokal guide på dansk

Vi giver en personlig vinkel på Tjekkiet. Privat og skræddersyet til jer. Alle vores guider bor og arbejder i Prag og har gjort det længe. Få aktuelle svar.

Jeres Program

Guiden kommer til jeres adresse og begynder (hvis nogenlunde central). Juster rute og indhold på dagen. Gratis aflysning eller ændring indtil dagen før.

Priser

Priseksempler: 4 timers udflugt til fods i Prag. samlet 4000 CZK Minibus (7 pladser) og guide, halve-hele dage. Fra samlet 6000 CZK

Udflugtsforslag

Kontakt os på email info@pavel-helge.dk eller telefon +420 608 081 111

Klassisk Prag udflugt

Byvandring med privat guide Altid på dansk. 4 timer. 4000czk i alt. En Prag byvandring med privat guide. Vi kan lave jer et forslag på forhånd eller aftale undervejs. Fleksibilitet er kernen, vi tilpasser os gerne til jeres dagsform og vejret. Start ved jeres adresse. Det er godt for jer at begynde med tip og information om det område, hvor I bor. Undervejs går vi gerne, men vi kan også altid springe på en sporvogn. En pause plejer at passe cirka halvvejs, det vælger vi sammen. Vi vil gerne introducere jer til byen og tjekkerne. Nutid og historie i sammenhæng. Jeres guide viser de lokale tip til mad, drikke, seværdigheder og byen generelt, så I kan få et bedre ophold. Undervejs laver vi bykort.

Kort Prag udflugt.

Byintroduktion med privat guide Altid på dansk. 2 timer. 2500czk i alt. Den korte udflugt er til jer som ikke vil gå glip af lokale tip og en introduktion på dansk, selv om I ikke har meget tid. En hurtig Prag introduktion kan være generel, handle om en bestemt bydel eller et bestemt tema. Det kan være en god ide at aftale et centralt mødested, så tiden udnyttes meget koncentreret. Vi har jævnlig lavet denne udflugt som en kombination af en lille gåtur og tid ved et bord sammen, hvor vi kan hjælpe med lokale tip, bykort, jeres planer og alt det andet. Sted vælges sammen. Viden om tjekkerne og byen samt enkelte, praktiske ting til offentlig transport, åbningstider og des lige gør jeres weekendferie sjovere med lokalt præg.

Grønne Prag udflugter

Natur og kultur med privat guide Grønne udflugter kan være til fods, med offentlig transport eller på cykel. Overlad planlægningen til os, få en god pris på din ønske udflugt. Altid på dansk. Fra 4000czk i alt for fire timer. Over halvdelen af Prags areal er grønt. Det udnytter vi gerne. Det kan være gåture i bydele omkring centrum, hvor du både vil opleve en mere lokal hverdag og der ligger store parker. Kombiner for eksempel den store Stromovka park fuld af seværdigheder med Letna, hvor der er skønne udsigter over Gamle by. Oplev undervejs lokale bydele, måske en god frokost. En anden ide kan være en kort tur med lokaltog, vandring i skøn dal og frokost på et lokalt bryggeri, inden vi tager retur.

Tematiske Prag udflugter

Et tema med guide på dansk Har du en særlig interesse? Prag er en rig by med en tusind-årig historie, så emnerne står i kø: Slot og palæer med haver. Gotiske kirker. Cafétradition og store lagkager. Bryggerier , værtshuse og fadøl. Tjekkisk vin, vinmarker og vinsmagninger. Floden Moldau, fra borg til slot. Streetart (gadekunst i mange former). Art Nouveau kunst og arkitektur (med rundvisning). Kubisme med café besøg. Kommunisme. Anden verdenskrig. Jødisk historie og synagoger. Tycho Brahes tid og Rudolf II. David Cernys offentlige kunst. Vi kan aftale at begynde ved jeres Prag adresse eller ude i byen. Vi kan aftale udflugter med forplejning inkluderet, eller I kan selv stå for det undervejs. Vi reserverer gerne til de stærkeste kaffer, den lækreste frokost og den kølige hvidvin med udsigt.