Udflugt: Pilsner Urquell og byen Pilsen

Pilsner Urquell og Pilsen

TJEKKIET HELE ÅRET RUNDT

Byen Plzeň (Pilsen), Urquell og lille bryggeri

Smukke Plzeň (tjekkisk) eller Pilsen (dansk) og det ikoniske bryggeri, Urquell. Besøg på byens plads og et ekstra stop på det lille familiebryggeri Berouns Bjørn på vejen hjem. Det er vores forslag, men

Mulige stop og ideer: Urquell og Pilsen

Om private udflugter
Vi guider på private udflugter året rundt. Prisen er 4000 CZK for 4 timer, men en udflugt kan selvfølgelig arrangeres kortere eller længere. Hvis I skal bo nogenlunde centralt, begynder vi ved jeres adresse (gælder Prag 1-8, men ikke ydre dele af Prag 4,5 og 6). Undervejs afregner vi udflugten kontant. Vi plejer at aftale pauser ad hoc. Det er en fordel at kunne tilpasse sig jeres dagsform og vejret. Det ligger os altid på sinde at hjælpe med tips om mad og drikke i netop jeres kvarter.
Bryggeriet Urquell
D.5.oktober 1842 skænkede brygmester Groll for første gang en ny lagerøl. Det blev til den pilsner, vi kender i Danmark. En lagerøl verden over. I Tjekkiet kan en pilsner kun være en Urquell…. Rundvisning på 80.minutter med moderne produktion og historisk kælder. Lokal guide (eng/tysk).
Byen Pilsen
Den rige, middelalderlige købstad blev til en moderne industriby og hjemstavn for flere bryggerier med gode vandkilder. Den er omkranset af 4 floder og pladsen er både blandt Tjekkiets største og smukkeste. Katedraltårnet, Patton, Loos…
Måske lokal frokost, pause på familiebryggeri elller ?
Undervejs hjælper guiden gerne med at finde de lokale passer, der kan aftales ad hoc. Har I særlige ideer, planlægger vi også gerne. En varm lokal frokost er næsten en menneskeret i Tjekkiet.
Køreturen til og fra middelalderbyen mellem de 4 floder er omtrent en time, med de sædvanlige forbehold for trafikken.
Vi holder af et ekstra stop på vejen hjem hos Hr og Fru Meyer på familiebryggeriet Berouns Bjørn. Ikke alene ligger det midt på en skrotplads, men deres 13 graders er præcis så mørk som en Urquell er lys og gylden. De kan selvfølgelig købe souvenirs der kan drikkes på begge dagens bryggerier. Måske skal der være et tredje?
Få inspiration fra de faste, åbne ture
Inspiration til indholdet på private udflugter kan også hentes fra de faste, åbne ture. I år, 2024 er vores 18.sæson, har vi klassisk byvandring (især om Nye- og Gamle by), vi har en lokal byvandring (til Prag 6, 7 om 20.årh og russere især) og vi har en ølvandring (der går til Prag 8 og byens nyeste bro). Se mere under de ture, så vil du få masser af ideer.

Fra 2000CZK / pp eksempel ved fire

Betalingsmetoder

Betal først kontant på dagen. Vi modtager CZK (tjekkiske koruna) og € EUR (euro). Hvis du har en meget stor booking, hvis I rejser som gruppe eller lign., udsteder vi faktura enten til bank-overførsel eller kortbetaling online.

Har du et spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, så besvarer vi gerne alle dine spørgsmål.

Lyder det spændende. Bestil i dag
Comments are closed.