Betingelser Prag ture og udflugter 2023

betingelser Prag tureBetingelser Prag ture. pavel-helge.dk

Mail info@pavel-helge.dk med spørgsmål eller ring +420 608 08 1111

GRUPPER: Er I en gruppe, laver vi også gerne et unikt forslag til jer. Hvor vil I hen?

Tøv aldrig med at kontakte os. Vi svarer gerne og altid på dansk. Om Prag guider
Velkommen / Vítáme vás. Pavel Vesely og Helge Schjørring

Betingelser Prag ture. Individuelle. Fast program i 2022 og private udflugter

 • Mød os: Ved café Tramvaj før tur-afgang, vi er der ca. 10.min før, når vi har tilmeldinger. Du er velkommen på kontoret, men aftal besøg, da vi ofte er på ture
 • Guide: Vi er altid en dansktalende guide på ture i Prag og hele Tjekkiet. Vi er professionelle og engageret i en tjekkisk hverdag. Vi tør være personlige, vi følger ikke manuskripter og går gerne i dialog. Jeres interesser er vores udgangspunkt
 • Tilmelding: til ture senest dagen før. Gennemførsel af alle ture med bare 4 gæster!
 • Kontakt: Oplys jeres mobil-nummer (alternativt hotel/adresse med vær.nr) så vi kan kontakte jer om nødvendigt.
 • betingelser Prag tureMødested: Afgang til ture i Prag fra Café Tramvaj. Se billedet. Det er to historiske sporvogne lavet til café, de står midt på Wenzelpladsen / Vaclavske Namesti, ud for nummer 25 / Hotel Evropa. Undtaget er kun Vinsmagning, private udflugter fra jeres adresse og så aftenture med chauffør.
 • Aflysning: Hvis en tur må aflyses, giver vi besked senest dagen før. Hvis I aflyser en tur beder vi også om besked dagen før, så vi kan aflyse bus/restaurant, ellers betales.
 • Transport: I Prag færdes vi gerne til fods, så vi kan klare trapper, brosten og snævre stræder. Vi bruger sporvogn og metro til lidt længere afstande i byen. Kun en sporvognsbillet kan være ekstra. Husk godt fodtøj til Prags brosten. Når vi kører ud i Tjekkiet fra Prag, foregår det enten i en Ford eller VW minibus eller lidt større. Transport ud af Prag er altid inkluderet i tur-prisen.
 • helge guide minibusForbehold: Vi kan ikke give penge retur ved dårligt vejr. Trafikken i Prag kan drille, busture kan have små forsinkelser. Sluttidspunkter er cirka.
 • Betaling: Vi modtager CZK, DKK og EURO til aktuelle kurser. Betaling kontant eller kredirkort/bank før. Ingen kreditkort på dagen. Se firmaoplysninger nederst.
 • Børn: Et barn under 12 år per voksen til halv pris på byvandring og bådtur. Børnemenuer er mulige alle steder. Vinsmagning er ikke børne-venlig og på Skoda er 10 år min. alder!
 • Ønsker: Vi kommer kun i ikke-ryger lokaler og bruger røg-fri transportmidler. Er du vegetar, gang-besværet eller har nogle særlige behov? Forhør dig ved tilmelding, vi er fleksible og tager altid hensyn så vidt muligt.
 • Husk: Billet til sporvogn. Prag billet ikke inkluderet, kan evt. købes med guiden.

Betingelser Prag udflugter. Privat guide, individuelt

 • Ønsker: Ture med privat guide i Prag laves unikt for jer. Beskriv jeres ønsker, så laver vi et forslag og planlægger i dialog.
 • Bestilling: Bestil udflugter mindst to dage før, helst tidligere, så vi kan sikre jeres guide har tid.
 • sylva pavel guiderAfhentning fra jeres adresse er altid inklusive (hvis I bor nogenlunde centralt. I modsat fald aftales et nemt mødested på forhånd).
 • Kontakt: Oplys jeres mobil-nummer samt hotel/adresse, så vi kan kontakte jer ved uforudsete ændringer og afhentning.
 • Transport: I Prag færdes vi gerne til fods, så vi kan klare trapper, brosten og snævre stræder. Vi bruger gerne sporvogn og metro til lidt længere afstande i byen. Husk at angive det ved forespørgsel, hvis du ønsker kørsel. I Prag forudsætter vi ellers at være til fods, men vores minibus har parkeringsskilt til midtbyen. Alt er muligt! Husk nu godt fodtøj til Prag uanset. Når vi kører i byen eller ud i Tjekkiet fra Prag, foregår det enten i en Ford eller VW minibus.

Vores firma-information finder du her.hastalske namesti Prag

alternatives.cz s.r.o.
Haštalské náměstí 1046/2
CZ – 110 00 Praha 1
ICO: 276 03 041 – DIC: CZ 276 03 041

Vores firma-registrering hedder alternatives.cz. Vi er et tjekkisk s.r.o., det svarer nogenlunde til et dansk aps. Oplysningerne findes hos det offentlige (tjekkiske) firma-register: www.justice.cz

Hjemmesiden pavel-helge.dk er vores side på dansk om Prag, derfor finder I både pavel-helge.dk og alternatives.cz nævnt.

Betingelser Prag ture 2023.

4 Comments

 1. jens hansen

  Hej Pavel-helge.

  Vi er en familie der skal til prag i uge 43 og vil gerne ved denne lejlighed evt.booke en rundvisning. vi er 2 voksne og et barn på 14 og et barn på 7.
  Under rundturen er der så praktiske informationer f.eks offentlig trafik og andre praktiske oplysninger.

  mvh

  Jens hansen.

 2. Pavel Helge

  Hej Jens Hansen, tak for dine spørgsmål. Vi prøver på vores byrundtur at inkludere genrel orientering om Prag, praktisk information og aktuelle tip. Vi slutter vores faste sæson omkring weekenden d.21.-23.oktober. Hvis I kommer i ugen efter, tilbyder vi gerne private/individuelle ture. Hvis I bor centralt, kan vi henter jer ellers aftaler vi mødested. Vi tager så 2000czk/3timer og 3500czk/7timer, hvor I helt kan bestemme programmet, hvor praktisk det skal være og om vi skal planlægge udfra børnenes oplevelser – og for eksempel tage tandhjulsbane og kravle i Eiffel-tårn eller lignende. Vi beder om bestilling/forespørgsel her: http://pavel-helge.dk/ture/ture-i-prag-bestillingsformular/ Helst med alle detaljer, så er det nemt for os at svare præcist. M.v.h Helge (og Pavel)

 3. Birte Pilgaard

  Hej Pavel Helge.
  Vi er en gruppe på 8 voksne, der mandag d. 13. maj vil til Theresienstadt med egen dansktalende guide. Samtidig er der et ønske om at indlægge Ledice i turen. Er det muligt, og hvad vil det koste?
  Jeg glæder mig til at høre fra jer hurtigst muligt.
  Venlig hilsen.
  Birte Pilgaard

 4. Pavel Helge

  Hej Birte Pilgaard,

  vi har lige sendt dig en e-mail. Vi laver altid gerne ture med privat guide. Vi foreslår jer en heldags-tur med entréer til begge steder og dansktalende guide for 1400czk/person.
  M.v.h.
  Helge
  +420 608 08 1111

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.