Studierejser i Tjekkiet

Prag grupperejser

Prag grupperejser. Studierejser i Tjekkiet

Nyd at I kan have alt tilrettelagt under opholdet. Gode, lokale priser på hoteller og lejligheder til Prag grupperejser. Rejsen til Prag og Tjekkiet kan vi tilbyde med partnere, eller I kan selv arrangere. Alle vores services fra lokal guide og tolk til dansk over mad til overnatning kan bestilles enkeltvis. info@pavel-helge.dk +420 608 08 1111

Altid dansktalende

Dansktalende, lokale guider. Jeres troværdige partner. I Prag og hele Tjekkiet planlægger vi gerne jeres grupperejse fra A-Z. Personlig og lokal service med kontakt direkte til Pavel og Helge, før, under og efter opholdet.

Lokalkendte guider

Alle vores guider bor og lever i Prag og har gjort det i mange år. Du får altid opdateret svar på spørgsmål om alt fra politik og historie til kultur og skikke.

Glade kunder

Vi har gennem 15 år samlet erfaringer med chauffør- og logistik-uddannelser, højskoler, gymnasier, maskinmesteruddannelser, pædagogseminarier, efterskoler og 10.klasser fra alle hjørner af Danmark.

Gruppeture for alle selskaber

Herunder finder I mere information om Studierejser, Firmarejser samt Private grupper

Studierejser i Tjekkiet

Prag studierejser er sammen med private rejser vores speciale. Tjekkiske studierejser har mange fordele. Et er de lave priser på både overnatning og forplejning, for det andet er Prag og hele republikken fuld af spændende muligheder for studiebesøg. Energi er et stort tema for os, besøg f.eks. atomkraftværk, vand-kraftværk og åbne kulminer. Vi har blandt andet lavet forløb om 2. verdenskrig, kommunisme, Tycho Brahe og robotter. Vi arbejder også gerne med udveksling og lokale skoler. I Prag booker vi typisk gode 3-4**** hoteller til studenter. Året rundt kan vi holde priser omkring 20euro/person/nat med morgenmad. Kontakt os for mere om planlægningen og få eksempler på konkrete programmer.

Firmarejser i Tjekkiet

Vi har arrangeret flere ophold og programmer for firmarejser. Vi stiller os gerne til rådighed som tovholdere. Vi kan tilbyde hjælp med tjekkiske samarbejder, tolkning og besøg. Vi har besøgt skrotplads, busfabrik, snedkeri, bryggerier, biblioteker, logistikcentre og flere andre. Vi kan ordne fly- eller bustransport med partnere. Vi kan booke jer hotel eller lejligheder i Prag, slotte og refugier i provinsen. Vi kan arrangere foredrag, mødelokaler og kulturaktiviteter. Først og fremmest er vi lokale guider og tolke der står til rådighed før og under ophold, vi hjælper med at gøre jeres rejse mindeværdig. Vi laver altid gerne et uforpligtende forslag og planlægger gerne i dialog.

Privat grupper

Hvad er en privat gruppe? I er måske en madklub, en gruppe venner med smag for øl eller en stor familie. Vores fordel er personlig, lokal og dansktalende kontakt her i Prag. I får den samme person i røret, hvadenten I ringer eller mailer for at bestille eller er ude på guide udflugter. Vi kan hjælpe med overnatning på hotel, i lejligheder eller alternative steder uden for Prag. Spring fordyrende mellemled i Danmark over. Når I lander i Prag, kan vores chauffør stå klar til transfer direkte. En guide vil om ønsket også stå klar fra begyndelsen. Er I mindst fire tilbyder vi at skræddersy udflugter til jer, vi planlægger indhold udfra jeres interesser og i dialog. Når I er vores kunder til flere ting, stiller vi os også fuldt til rådighed for jeres planlægning. Vil I have hjælp med kulturarrangementer, fra ishockey til opera, er vi behjælpelige med råd og eventuelt bestilling. Ønsker I vejledning om mad og drikke, altså Prag restauranter, caféer og værtshuse guider vi jer også gerne til de rigtige valg. Vi er lokale guider der taler dansk. Vi er stolte over at vise vores skønne by – og hele Tjekkiet – frem. Vores rødder i både Danmark og her stiller os godt for at formidle det interessante og de uundgåelige forskelle. Vi står personligt inde for det, vi leverer. Send os lidt om ønsker, så kaster vi os gerne ud i en dialog.

Kontakt os