Наши партнеры

Betingelser for Prag ture 2020

betingelser ture pragBetingelser ture i Prag med pavel-helge.dk

Mail info@pavel-helge.dk med spørgsmål eller ring +420 608 08 1111

GRUPPER: Er I en gruppe, laver vi også gerne et unikt forslag til jer. Hvor vil I hen?

Tøv aldrig med at kontakte os. Vi svarer gerne og altid på dansk. Om Prag guider
Velkommen / Vítáme vás. Pavel Vesely og Helge Schjørring

Betingelser generelt. Ture i Prag med de lokale. Fast program 1.4.-18.10 2020

 • Mød os: Ved café Tramvaj før tur-afgang, vi er der ca. kl.8.45, når vi har tilmeldinger. Du er velkommen på kontoret, men aftal besøg, da vi jævnligt er på ture
 • Guide: Vi er altid en dansktalende guide på ture i Prag og hele Tjekkiet. Vi er professionelle og engageret i en tjekkisk hverdag. Vi tør være personlige, vi følger ikke manuskripter og går gerne i dialog. Jeres interesser er vores udgangspunkt
 • Tilmelding: til ture senest dagen før. Gennemførsel af alle ture med bare to gæster!
 • Kontakt: Oplys jeres mobil-nummer (alternativt hotel/adresse med vær.nr) så vi kan kontakte jer om nødvendigt.
 • betingelser prag tramvajMødested: Afgang til ture i Prag fra Café Tramvaj. Se billedet. Det er to historiske sporvogne lavet til café, de står midt på Wenzelpladsen / Vaclavske Namesti, ud for nummer 25 / Hotel Evropa. Undtaget er kun Vinsmagning, private udflugter fra jeres adresse og så aftenture med chauffør.
 • Aflysning: Hvis en tur må aflyses, giver vi besked senest dagen før. Hvis I aflyser en tur beder vi også om besked dagen før, så vi kan aflyse bus/restaurant, ellers betales.
 • Transport: I Prag færdes vi gerne til fods, så vi kan klare trapper, brosten og snævre stræder. Vi bruger sporvogn og metro til lidt længere afstande i byen. Kun en sporvognsbillet kan være ekstra. Husk godt fodtøj til Prags brosten. Når vi kører ud i Tjekkiet fra Prag, foregår det enten i en Ford eller VW minibus eller lidt større. Transport ud af Prag er altid inkluderet i tur-prisen.
 • helge guide minibusForbehold: Vi kan ikke give penge retur ved dårligt vejr. Trafikken i Prag kan drille, busture kan have små forsinkelser. Sluttidspunkter er cirka.
 • Betaling: Vi modtager CZK, DKK og EURO til aktuelle kurser. Betaling kontant eller via faktura/bankoverførsel. Ingen kreditkort. Se firmaoplysninger nederst.
 • Børn: Et barn under 12 år per voksen til halv pris på alle ture, pånær aftenture med chauffør. Børnemenuer er mulige alle steder. Øl-rundtur, øl(ned)tur og vinsmagning er ikke børne-venlige!
 • Ønsker: Vi kommer kun i ikke-ryger lokaler og bruger røg-fri transportmidler. Er du vegetar, gang-besværet eller har nogle særlige behov? Forhør dig ved tilmelding, vi er fleksible og tager altid hensyn så vidt muligt.
 • Husk: Billet til sporvogn. Prag billet ikke inkluderet, kan evt. købes med guiden.

Betingelser. Privat guide, individuelle ture fra adresse

 • Ønsker: Ture med privat guide i Prag laves unikt for jer. Beskriv jeres ønsker, så laver vi et forslag og planlægger i dialog.
 • Bestilling: Bestil udflugter mindst to dage før, helst tidligere, så vi kan sikre jeres guide har tid.
 • sylva pavel guiderAfhentning fra jeres adresse er altid inklusive (hvis I bor nogenlunde centralt. I modsat fald aftales et nemt mødested på forhånd).
 • Kontakt: Oplys jeres mobil-nummer samt hotel/adresse, så vi kan kontakte jer ved uforudsete ændringer og afhentning.
 • Transport: I Prag færdes vi gerne til fods, så vi kan klare trapper, brosten og snævre stræder. Vi bruger gerne sporvogn og metro til lidt længere afstande i byen. Husk at angive det ved forespørgsel, hvis du ønsker kørsel. I Prag forudsætter vi ellers at være til fods, men vores minibus har parkeringsskilt til midtbyen. Alt er muligt! Husk nu godt fodtøj til Prag uanset. Når vi kører i byen eller ud i Tjekkiet fra Prag, foregår det enten i en Ford eller VW minibus.

Vores firma-information finder du her.hastalske namesti Prag

alternatives.cz s.r.o.
Haštalské náměstí 1046/2
CZ – 110 00 Praha 1
ICO: 276 03 041 – DIC: CZ 276 03 041

Vores firma-registrering hedder alternatives.cz. Vi er et tjekkisk s.r.o., det svarer nogenlunde til et dansk aps. Oplysningerne findes hos det offentlige (tjekkiske) firma-register: www.justice.cz

Hjemmesiden pavel-helge.dk er vores side på dansk om Prag, derfor finder I både pavel-helge.dk og alternatives.cz nævnt

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk