Наши партнеры

Betingelser Prag ture og udflugter 2023

betingelser Prag tureBetingelser Prag ture. pavel-helge.dk

Mail info@pavel-helge.dk med spørgsmål eller ring +420 608 08 1111

GRUPPER: Er I en gruppe, laver vi også gerne et unikt forslag til jer. Hvor vil I hen?

Tøv aldrig med at kontakte os. Vi svarer gerne og altid på dansk. Om Prag guider
Velkommen / Vítáme vás. Pavel Vesely og Helge Schjørring

Betingelser Prag ture. Individuelle. Fast program i 2022 og private udflugter

 • Mød os: Ved café Tramvaj før tur-afgang, vi er der ca. 10.min før, når vi har tilmeldinger. Du er velkommen på kontoret, men aftal besøg, da vi ofte er på ture
 • Guide: Vi er altid en dansktalende guide på ture i Prag og hele Tjekkiet. Vi er professionelle og engageret i en tjekkisk hverdag. Vi tør være personlige, vi følger ikke manuskripter og går gerne i dialog. Jeres interesser er vores udgangspunkt
 • Tilmelding: til ture senest dagen før. Gennemførsel af alle ture med bare 4 gæster!
 • Kontakt: Oplys jeres mobil-nummer (alternativt hotel/adresse med vær.nr) så vi kan kontakte jer om nødvendigt.
 • betingelser Prag tureMødested: Afgang til ture i Prag fra Café Tramvaj. Se billedet. Det er to historiske sporvogne lavet til café, de står midt på Wenzelpladsen / Vaclavske Namesti, ud for nummer 25 / Hotel Evropa. Undtaget er kun Vinsmagning, private udflugter fra jeres adresse og så aftenture med chauffør.
 • Aflysning: Hvis en tur må aflyses, giver vi besked senest dagen før. Hvis I aflyser en tur beder vi også om besked dagen før, så vi kan aflyse bus/restaurant, ellers betales.
 • Transport: I Prag færdes vi gerne til fods, så vi kan klare trapper, brosten og snævre stræder. Vi bruger sporvogn og metro til lidt længere afstande i byen. Kun en sporvognsbillet kan være ekstra. Husk godt fodtøj til Prags brosten. Når vi kører ud i Tjekkiet fra Prag, foregår det enten i en Ford eller VW minibus eller lidt større. Transport ud af Prag er altid inkluderet i tur-prisen.
 • helge guide minibusForbehold: Vi kan ikke give penge retur ved dårligt vejr. Trafikken i Prag kan drille, busture kan have små forsinkelser. Sluttidspunkter er cirka.
 • Betaling: Vi modtager CZK og EURO til aktuelle kurser. Betaling kontant eller kredirkort/bank før. Ingen kreditkort på dagen. Se firmaoplysninger nederst.
 • Børn: Et barn under 12 år per voksen til halv pris på byvandring og bådtur. Børnemenuer er mulige alle steder. Vinsmagning er ikke børne-venlig og på Skoda er 10 år min. alder!
 • Ønsker: Vi kommer kun i ikke-ryger lokaler og bruger røg-fri transportmidler. Er du vegetar, gang-besværet eller har nogle særlige behov? Forhør dig ved tilmelding, vi er fleksible og tager altid hensyn så vidt muligt.
 • Husk: Billet til sporvogn. Prag billet ikke inkluderet, kan evt. købes med guiden.

Betingelser Prag udflugter. Privat guide, individuelt

 • Ønsker: Ture med privat guide i Prag laves unikt for jer. Beskriv jeres ønsker, så laver vi et forslag og planlægger i dialog.
 • Bestilling: Bestil udflugter mindst to dage før, helst tidligere, så vi kan sikre jeres guide har tid.
 • sylva pavel guiderAfhentning fra jeres adresse er altid inklusive (hvis I bor nogenlunde centralt. I modsat fald aftales et nemt mødested på forhånd).
 • Kontakt: Oplys jeres mobil-nummer samt hotel/adresse, så vi kan kontakte jer ved uforudsete ændringer og afhentning.
 • Transport: I Prag færdes vi gerne til fods, så vi kan klare trapper, brosten og snævre stræder. Vi bruger gerne sporvogn og metro til lidt længere afstande i byen. Husk at angive det ved forespørgsel, hvis du ønsker kørsel. I Prag forudsætter vi ellers at være til fods, men vores minibus har parkeringsskilt til midtbyen. Alt er muligt! Husk nu godt fodtøj til Prag uanset. Når vi kører i byen eller ud i Tjekkiet fra Prag, foregår det enten i en Ford eller VW minibus.

Vores firma-information finder du her.hastalske namesti Prag

alternatives.cz s.r.o.
Haštalské náměstí 1046/2
CZ – 110 00 Praha 1
ICO: 276 03 041 – DIC: CZ 276 03 041

Vores firma-registrering hedder alternatives.cz. Vi er et tjekkisk s.r.o., det svarer nogenlunde til et dansk aps. Oplysningerne findes hos det offentlige (tjekkiske) firma-register: www.justice.cz

Hjemmesiden pavel-helge.dk er vores side på dansk om Prag, derfor finder I både pavel-helge.dk og alternatives.cz nævnt.

Betingelser Prag ture 2023.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk