Prag udflugter

Dansktalende, lokal og personlig guide. Året rundt. Private, individuelle Prag udflugter.

udflugter i pragHvorfor er det værd at bestille udflugter her?

I møder en lokal guide som taler dansk og giver en personlig vinkel på Tjekkiet. I får Prag udflugter skræddersyet udfra jeres ønsker. Vores udflugter kan både være ud i hele Tjekkiet og i Prag. Jeres guide kommer til jeres adresse og begynder. Udflugterne kan altid tilpasses vejr og interesser. Bestil hjemmefra og betal på udflugten. Samme pris for op til 8 gæster!

bestil-ture-gronRejser I flere sammen er prisen ofte som en fast Prag tur per person. Kommer I to, tre, fire sammen eller rejser du alene, tilbyder vi alternativt ture med guide på dansk. Ture i Prag med de lokale >

Prag udflugter har vi delt i tre typer, kan kombineres.

Prag udflugter privatUdflugter i Prag til fods eller i bil

Oplev Tjekkiets hovedstad lige præcis som I vil. Generelle rundture som en introduktion eller for detaljer. Bestemte bydele i Prag, udflugter med temaer såsom Art Nouveau arkitektur eller historie, fokus på tjekkisk øl og værtshuse, vin fra Bøhmen og Mæhren, madkultur eller noget helt andet? Pris fra blot 1500czk/416dkk i alt eller fra blot 52dkk per person.

LÆS MERE >

Tjekkiet udflugter privatUdflugter i Tjekkiet i bil eller med tog

Vil du med på udflugter fra Prag? Vi kører med egen minibus og din lokale guide til hele Tjekkiet. Unesco fredede byer som Cesky Krumlov, bryggerier som Urquell og Kacov, alskens markeder, glasværker, borge og slotte med rundvisninger, miner og meget mere. Læs videre her for idéer til jeres udflugter. Pris fra blot 5000czk/1429dkk i alt eller fra blot 179dkk per person.

LÆS MERE >

prag boehmen aktiv udflugterAktive udflugter i Prag og hele Bøhmen

Trænger I til fysiske aktiviteter i Prag? Udflugter med lokal guide på dansk eller på egen hånd. Cykel udflugter, alpin ski og langrend, gokart kørsel, klatring og rapelling, kano og meget mere. Jeres lokale dansktalende guider er selv med på vandring, cykel og ski. I tilfælde af andre aktiviteter samarbejder vi med professionelle. Pris fra blot 600czk/171dkk per person.

LÆS MERE >

 

Faste Prag ture i Program fra 15.marts til 1.nocember 2016 her. Ture i Prag med de lokale >

Prague tours and excursions in English. We cover the whole Czech Republic. Alternatives.cz s.r.o. Prague tours >

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017

Vores brochure. Læs online eller print her 11.sæson 2017 15.4-1.11 (PDF 2MB). Herunder også gratis hjælp Prag kort 2017 med 30 lokale tip (PDF 4,8MB)

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her