Den nye pavel-helge.dk

Vores nye hjemmeside  https://pavel-helge.alternatives.cz er endelig oppe. Lay-out fungerer og alle hovedfunktioner kan bruges. Vores ambition var fra begyndelsen at lave en aktuel, åben og brugbar side om Prag og Tjekkiet, på dansk.

pavel-helge.dk LOGODet prøver vi fortsat at lave. Nu har vi oven i købet en bedre præsentation af vores arbejde: Ture i Prag, hoteller og lejligheder i Tjekkiet. Modus har igen hjulpet med grafik. Michael fra arb-design har taget ansvaret og hjulpet os smertefrit igennem. Siden er lavet på wordpress.

Send os en mail – Ring direkte +420 608 08 1111

Vi er klar over at der endnu er en del link og andet at rette. Det er vigtigt for os at der nu er en menu til turene i Prag, lejligheder og hoteller. Nogle undersider mangler stadig, f.eks. de vigtige sider om betingelser for booking af netop hoteller og lejligheder. Vi bliver helt færdige inden august.

Vi er glade for at blogformatet er bevaret. Vi vil igen poste to gange ugentligt: Den månedlige kulturkalender, beskrivelser af seværdigheder, kvarterer og bydele og aktuelle emner i Tjekkiet. Vi modtager gerne artikler/blogindlæg fra andre.

Links til akuelt i Prags kulturliv og nyheder i Tjekkiet kan der abonneres på som RSS – de ligger på del.icio.us. Højre margen er ændret. Forsiden har nu vejrudsigt, nyheder og arkiver. Alle undersider har  twitter og flere link til andre sider.

Vi vil fortsat skrive korte Prag-nyheder fra Twitter, desuden har vi tilføjet en feed fra Aktualne.cz – tjekkiske nyheder på engelsk. Vi mangler endnu at lave en selvstændig  linkside færdig. Vi håber at tilføje egentlig online booking og betaling i efteråret. Skriv gerne kommentarer.

Send os en mail hvis noget er mangelfuldt eller uklart – eller Ring direkte +420 608 08 1111

God fornøjelse med det nye layout. Vitame vas velkommen til Prag,

pavel-helge.dk

Pavel Vesely og Helge Schjørring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.