Nelso – Prag søgning

Vi er ved at forberede et nyt samarbejde med den store lokale søgemaskine Nelso. To erfarne herrer i Prag, danske Jens Gregersen og hans forretningspartner Jack DeNeut, er ansvarlige for siden. Nelso findes i en engelsk version på Nelso.com og en dansk version som Nelso.dk.

Nelso er en slags supereffektiv telefonbog, derudover tilføjer de hele tiden mere indhold, end man forventer af en lokal søgning.

Fornylig er Nelso f.eks. begyndt at lave video-præsentationer af lokale virksomheder. Den engelske udgave har allerede restaurantanmeldelser og andre relevante tillæg.

Vi bruger selv Nelso til at finde adresser og telefonnumre og til at søge inspiration. De har en restaurantliste, hvor spisesteder og barer er inddelt efter køkken/nationalitet. Desuden er der relevante kort over Prag. Vi kom først i kontakt, fordi Jens skrev om mikrobryggerier i Prag på sin blog.

Vi ser frem til det videre samarbejde og er spændt på, hvordan vi kan integrere alle de mulige søgninger på Nelso yderligere med indholdet her. Her kan du se den aktuelle kulturkalender for Prag. Her er vores Twitter med beskeder og korte nyheder i Prag.

Læs om Münchenaftalen i 1938 her på bloggen, på mandag. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.