Studiegrupper i Tjekkiet (2)

vojna_21Studierejser til Prag og hele Tjekkiet er et af vores specialer. Vi arrangerer alle forhold omkring Prag Studierejser undtagen transport.

Vi har som ambition at lave spændende, fagligt relevante studiebesøg og derfor beskriver vi jævnligt muligheder både i Prag og resten af republikken. I sidste indlæg skrev vi om at besøge ovenlandskulminer i Bilina i det nordlige Bøhmen, her handler det om den kommunistiske fangelejr Vojna, som ligger syd for Prag.

Vi skrev om Vojna efter et vinterbesøg, dette er en opfølgning med billedgalleri. Det er relevant både for det kommende valg i Tjekkiet og maj måneds markeringer af WW2.

vojna_20Vojna ligger som andre kommunistiske arbejdslejre ved en Uran forekomst. De fleste af lejrene lå i det vestlige Bøhmen, omkring byen Jachymov. Vojna lejren er ikke helst nem at finde, som den ligger dybt i skoven, ved et bjerg som er 666meter højt.

Der er åbent alle ugens dage undtagen mandag, fra kl.9-17 og vinter 9-16. Som vi skrev sidst har Vojna lejren filmforevisning i det fine nye besøgscenter, hvor tårnet også giver overblik.

Tjek de relevante link til andre studiebesøg under Vojna billedgalleriet. Send os altid gerne en mail for et uforpligtigende tilbud.

[nggallery id=32]

Vi vil gerne kombinere besøget i Vojna med andre relevante besøg på studierejser i Prag. Det kan være under et tema om 2.verdenskrig:

Det kan være tema om kommunisme i Tjekkoslovakiet:

eller det kan være tema om miner (Vojna hører under Minemuseet i Pribram):

Send os en email eller brug telefon +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.