Botel Racek 3***

Botel Racek Prag

Botel Racek Prag
Na Dvorecké louce, 140 00, Praha 4 – Podolí Tlf. +420 241 431 628

 

Periode Enkeltværelse Dobbeltværelse
Sæson(01.04.-31.10.2023) € __ € __
Lav sæson(01.11.-31.3.2024) € __ € __
Hellige dage og Nytår € __ € __

* NB! Check om der er ledigt eller spørg om andet. Mail: info@pavel-helge.dk eller RING +420 608 08 1111bestil-hotel-blaa

Et båd-hotel i det rolige Podoli kvarter, kun 13 minutters kørsel fra Vaclavske namesti, Wenzelspladsen. Lige overfor svømmehal, ved siden af Prags største badeanstalt, Zlute lazne. Botel Racek i Prag byder på et hyggeligt og billigt ophold. Parkering udenfor botellet.

botel_racek_dobbeltværelsebadvaerelse paa botel racekBotel-Racek-badBotel Racek Prag byder på enkelt indkvartering. Små funktionelle værelser. Botellet har en hyggelig restaurant på dækket med en fin terase mod vandet. Et populært mål blandt vores stamgæster, selv de der ikke nødvendigvis bor på botellet. For mere kulinarisk rafineret oplevelse anbefaler vi restauarant Podolka, som ligger i selve yacht marina ca 500m ned ad strømmen. Fin mad til fair priser, Bernard ufiltreret og udsigten på yachts er den lille gåtur værd.

zlutalazne-podoli-p997609Lige ved siden af skibet finder man Prags største og mest besøgte badeanstalt Zlute lazne, som indeholder adskillige forlystelser til børn og voksne til de varme dage. Beachvolley, strand, bordtennis, klatrevæg, aqua miniland for de mindste og aftenarrangementer med koncerter, dans og sommerfester, som er velbesøgte af lokale, som vil nyde strandatm,osfæren. Til de kolde dage er det bare et par skridt til Prags største svømmehal, som stadigvæk kan bruges om sommeren.

podoli-svoemmehal-foto10Podoli svømmehallen byder både på indendørs svømning og savna, og udendørs pool med strand. Lige udenfor hotellet er der gratis parkering for hotelgæster, som er overvågnede om natten. 24/7 reception. Gruppe rabat.

* Spørg om gruppepris og om der er ledigt. Email: info@pavel-helge.dk

SEND FORESPØRGSEL/BESTILLING eller RING +420 608 08 1111

Den anden store borg i Prag, Vysehrad, ligger nær Racek. Det er nemt at få adgang til borgen fra metrostationen af samme navn, Vysehrad, eller man kan gå op fra floden. Der er flotte tårne, her er et indlæg om andre Prag tårne, seværdigheder, hvor der er adgang. Bemærk også de mange, fine kubistiske huse der ligger under borgen, ved jernbanebroen.