Hotel Adeba Prag ***, Prag 8

hotel adeba pragHotel Adeba Prag Pernerova 16, Praha 8. +420 222 311 829

SOMMER TILBUD 2023. DBL €__/nat og TRPL €__/nat, inkluderer det hele. Skatter, morgenmad og wifi. Der kan bestilles parkering i kælderen til €15/nat.

Periode Enkeltværelse Dobbeltværelse
Sæson (01.04.-31.10.2021) € __ € __
Lavsæson (01.11.-31.3.2022) € __ € __
Helligdage. Nytår € __ € ___

Spørg direkte om ledige datoer og alt andet på +420 608 08 1111 (altid svar på dansk). Send e-mail: info@pavel-helge.dk

hotel_adeba_vaerelseHotel Adeba er et godt og venligt hotel med en rolig beliggenhed i kvarteret Karlin, Prag 8. Det grænser lige op mod Prag 1, så du kan være ved Krudttårnet, Republikpladsen og shoppingcentret Palladium på 10.-15.minutter til fods. Hotel Adeba er et pænt og relativt enkelt 3-stjernet hotel. Her er en fin lobby med siddepladser, men ikke egentlig servering. Det nærmeste hyggelige sted ligger til gengæld blot 100 meter væk. Morgenmaden er i orden, varme æg og pølser, alt forventligt og en god kaffemaskine. Lyse, rimeligt store værelser med ordentlige badeværelser. Mod bagsiden kan der være lidt toglyde, hvis du har åbent vindue. Gratis WIFI. Wellness mulighed i huset!bestil-hotel-gron

I kvarteret Karlín finder du færge til Prags marked (det gule) på modsat flodbred og tunnel under Vitkov bakken direkte til kvarteret Zizkov, Prag 3. I Karlin er der adskillige gode værtshuse, vi gerne anbefaler. Du finder lækre caféer og vinbarer, en decideret gourmetrestaurant og et hyggeligt, lille og lokalt farmermarked om lørdagen. Få hundrede meter væk findes desuden Kasarna Karlin, et nyt kultursted i en nedlagt kaserne. Udendørs biograf om sommeren, skøjtebane om vinteren, café, koncerter og andre arrangementer.

Hotel Adeba Prag – Om omgivelserne

kasarna karlin pragKvarteret Karlín blev grundlagt øst for Nye by, der grænser kvarteret op mod Prag 1. I kvarteret blev et moderne Prag veteran hjem grundlagt til soldater af kejserinde Maria Theresia. Det er i dag metro stop Invalidovna, eller på fransk “hôtel des invalides”. Kirkepladsen i Karlín er domineret af den fine neo-romanske kirke, her holdes marked lørdag. Bemærk også den flotte Negrelli viadukt, der i 2021 er færdigrenoveret. Den vil du passere fra hotellet til fods mod Prag 1, ved førnævnte Kasarna Karlín (foto). De ødelæggende 100-års oversvømmelser i 2002 var hårde her, men det har i den grad givet kvarteret en renaissance. De seneste år, har bydelen virkelig haft vækst på alle måder.

Vi vil gerne anbefale Restaurant Eska få hundrede meter fra hotellet for en særlig aften. Tjekkisk mad på nye måder. De tager udgangspunkt i tjekkiske råvarer, er også inspirererede af nyt skandinavisk køkken med lysten til at overraske med anderledes tilberedning og sammensætning af traditionelle ting. De har oveni eget bageri, øl fra lokalt bryggeri og et fint udvalg af tjekkiske vine, mange økologiske. Værtshuset Lokál ved kirkepladsen er oplagt for enkel, tjekkisk mad og friske fadøl. bestil-hotel-gron

Our english page alternatives.cz s.r.o.