Hotel King George 3*** i Prag 1

Hotellets restaurant Hotel King George Liliová 247/10, 110 00, Praha 1  T +420 261 264 369

Periode Enkeltværelse Dobbeltværelse
Sæson(01.04.-31.10.2015) € 56 € 66
Lav sæson(01.11.-31.3.2016) € 44 € 54
Hellige dage,Nytår € 82 € 94

* NB! Check om der er ledigt eller spørg om andet. Mail: info@pavel-helge.dk eller RING +420 608 08 1111

bestil-hotel-blaa

Hotel King George er et standart 3-stjernet hotel med fantastisk beliggendhed, hvis man vil bo midt i det hele. Hotellet er kun ca 70m fra Karlsbroen og et par minuter gang til Rådhuspladsen, så vær forberedt at der altid er liv i denne del af den Gamle By. Hotellet ligger dog på en rolige gade lige rundt om Betlehem pladsen. For dem, der vil mest udfordre den Gamle Bydel.
dobbeltværelse på King Georgehotel_king_george_bathroom9badværelse på King George*
Alle værelser på Hotel King George har eget bad med badekar eller brusebad. Wifi er gratis og dækker værelserne med signal. Safety box, køleskab, hair-drier er på alle værelser. Buffet morgenmad på hotellets restaurant er indkluderet.
karlsbroen_prag_080410 I nærheden af Karlsbroen finder man mange spændende steder. Udover dem der ligger på den oplagte turistrute, Kongevejen, som egentligt kopierer Karlova gade, ligger de sjove af dem typisk skjult for turistenes syn. Vi anbefaler Architektklubben /Klub architektu midt på dagen til en af deres gode frokost tilbud. Den ligger skjult i en fin gotisk kalder med indgang fra Betlehem pladsen (se på koret). Lige rundt om hjørnet ligger en af Prags kendteste ølstuer, U Zlateho Tygra, hvor de fleste af borde af permanent booket op af stamgæster. Det var også her hvor Bill Clinton smagte på øl (men blev ikke beruset). Cafe/Galerie Montmartre ligger på en side gade fra Husova i nærheden U Zlateho Tygra. Idag finder du Vaclav Havel bibliotek i det samme hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.