Revnice sommerhus

[pullquote]

Fakta

Prag: 25km/ 32min i tog
Max: 5personer
Værelser: 3
Pris: €380/uge
Parkering: i gård

bestil lejlighed
[/pullquote]Familiehuset er beliggende 25 km vestlig fra Prag i en lille charmerende by Řevnice, 5 km fra Karlstejn borg, 30 minutter kørsel med toget til Prags hovedbanegård, som ligger midt i Prag, 5 minutter fra Wenzelpladsen. Om morgenen går der toget til Prag ethvert kvarter, senere enhver halvtime. Familiehuset er 5 minutters gåafstand til banegården. Řevnice er et yndet område for folk fra Prag på grund af det naturskønne bakkede landskab og muligheder til at dyrke sport (afmærkede vandre- og cykelture, tennis, svømning i floden, cykling, orienteringsløb). Byens hovedplads er omgivet af små forretninger og hyggelige restauranter.
Fiske muligheder. Cyklestiger i området. Bademuligheder.
Internet i ejendom.
Dansk talende vært.
Parkering for 2 biler i gården.

sommerhus i nærheden af Pragsommerhus i nærheden af Pragbo i sommerhus i nærheden af Prag
dit eget hus i nærheden af Pragsommerhus i nærheden af PragRevnice hus stue
Huset ligger 10 minutters gåafstand til udgangspunktet af afmærkede vandreture og til den romantiske flod Berounka med klipperne. Lige ved huset er parkeringen som er lukket. Huset er fuldmøbleret, det har 2 etager, 180 m2 grasplæne, det egner sig til 4-5 mennesker (5 sovepladser) og består af følgende:
1.etage: en stue med udgang til en terasse med havemøbler og grill. I stuen findes sovesofaen, et fjernsyn med DVD afspiller og et spisehjørne. Et soveværelse med to senge. Køkken med komfur, køleskab og kaffemaskine. Badeværelse med et badekar og toilet.
2.etage: En stue og et soveværelse med 2 senge. Toilet med vask.

Ejeren, som taler dansk, vil møde jer ved ankomsten i huset og vil dele yderligere informationer om muligheder til turene.
i gå afstand fra sommerhus kan man dybde sig i flodenfiskemuligheder på flodensommerhus i nærheden af Pragsommerhus for aktive gæsterIMG_0822IMG_0819
Send os en email eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.