Prag aktiv udflugter. Hele Bøhmen

Prag aktiv udflugter er inspirerende fysiske oplevelser

Skriv eller ring +420 608 08 1111, hvis I ønsker forslag!

Vandring, ski-løb, cykling, klatring, rapelling, rafting, skydning, go-kart med mere.
Nogle Prag aktiv udflugter er bedst med egen, dansktalende guide. Nogle aktiviteter er billigst blot med tjekkisk chauffør og lokal instruktør. Enkelte ting kan være på egen hånd. Vi formidler gerne cykler for eksempel, hvis I selv har hele planen.

Vores forslag til aktiv udflugter er oplæg, vi skræddersyer tilbud til jer

prag aktiv cykelSe eksempel på Prag på cykel fra 2015, som vi fortsat gerne laver privat.

Prag udflugter kan vi tilbyde til solopgang og solnedgang på en to timers udsigtsrute som mest oplagt for fotografer. Prag byråd har forbudt Segqay alle centrale steder. Vi synes også det er værd at understrege at Gamle by virkelig bør ses til fods. Vi kender til gengæld mange ruter uden om de middelalderlige bydele, hvor hjulene og de større mulige afstande kommer til sin ret.

Prag udflugter med børn. Et blogindlæg med idéer til aktiviteter

Vi har tidligere skrevet om nogle idéer til skiferie i Tjekkiet. Pavel har været guide i Frankrig og voksede op med skiene på i Teplice. Vi har haft glade gæster i Spindleruv Mlyn. Vi synes Liberec med det kendte Jested tårn fungerer fint til en dagsudflugt fra Prag. Vi samarbejder med en partner om fine ruter i bjergene. Hvor sommeren kan gå med at vandre og cykle mellem pensioner og mikrobryggerier, kan vinteren byde på langrend, snesko og snescootere.

Tjekkiet udflugter på ski, vinterferie muligheder

Se mere på vores engelsksprogede side, alternatives.cz