Наши партнеры

Botel Albatros 3***

billig indkvartering i centrum af PragNabrezi Ludvika Svobody, Praha 1 +420224810547, Botel Albatros
Prag båd-hotel på kanten af Stare Mesto, populært for sin centrale beliggendhed. Albatros byder på et 3*** standard ophold. Mindre værelser midt i byen til en fornuftig pris:

 

Periode Enkeltværelse Dobbeltværelse
Sæson(01.04.-31.10.2013) € __ € __
Lav sæson(01.11.-31.3.2024) € __ € __
Hellige dage, Nytår € __ € __

Check om der er ledigt eller spørg om andet. Mail: info@pavel-helge.dk
bestil-hotel-blaa


hyggelig bar paa Botel Albatrosdobbeltværelse på Botel Albatrosfå den første måltid i Prag på bådens restaurant

Botel Albatros Prag ligger kun en lille gåtur fra Rådhuspladsen og mange historiske seværdigheder, som ligger på højre bred. Ud af de mange restauranter, der ligger i den Gamle By, fremhæver vi Restaurant U Sadlu med lokale retter til de lokale priser. Et behageligt sted til en aftensmad, hvis man ikke vil gå for langt væk fra botellet. Dlouha gade, som krydser Revolucni som den første til højre byder på et godt sted at smage sig frem til tjekkiske øl, nemlig Beer Museum lige overfor Roxy. Dlouha er centrum for mange bars, restauranter og klubber, som ligger på begge vejne af den helt op til Rådhuspladsen.

Læs om de to historiske Prag-bydele, Albatros ligger ved – samt om restauranter og barer Stare Mesto – den Gamle By Nove Mesto – den Nye By Stare Mesto – Spisesteder og barer Spis udendørs i PragHer er link til beskrivelse af vores mødested, Cafe Tramvaj og vores turprogram.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk