Botel Albatros 3***

billig indkvartering i centrum af PragNabrezi Ludvika Svobody, Praha 1 +420224810547, Botel Albatros
Prag båd-hotel på kanten af Stare Mesto, populært for sin centrale beliggendhed. Albatros byder på et 3*** standard ophold. Mindre værelser midt i byen til en fornuftig pris:

 

Periode Enkeltværelse Dobbeltværelse
Sæson(01.04.-31.10.2013) € __ € __
Lav sæson(01.11.-31.3.2024) € __ € __
Hellige dage, Nytår € __ € __

Check om der er ledigt eller spørg om andet. Mail: info@pavel-helge.dk
bestil-hotel-blaa


hyggelig bar paa Botel Albatrosdobbeltværelse på Botel Albatrosfå den første måltid i Prag på bådens restaurant

Botel Albatros Prag ligger kun en lille gåtur fra Rådhuspladsen og mange historiske seværdigheder, som ligger på højre bred. Ud af de mange restauranter, der ligger i den Gamle By, fremhæver vi Restaurant U Sadlu med lokale retter til de lokale priser. Et behageligt sted til en aftensmad, hvis man ikke vil gå for langt væk fra botellet. Dlouha gade, som krydser Revolucni som den første til højre byder på et godt sted at smage sig frem til tjekkiske øl, nemlig Beer Museum lige overfor Roxy. Dlouha er centrum for mange bars, restauranter og klubber, som ligger på begge vejne af den helt op til Rådhuspladsen.

Læs om de to historiske Prag-bydele, Albatros ligger ved – samt om restauranter og barer Stare Mesto – den Gamle By Nove Mesto – den Nye By Stare Mesto – Spisesteder og barer Spis udendørs i PragHer er link til beskrivelse af vores mødested, Cafe Tramvaj og vores turprogram.

3 Comments

 1. Michelle

  Som beskrivelsen lyder er det et hotel der er godt når man bruger tiden i byen, men også dejligt at komme tilbage til. Værelserne er små, men hyggelige og personalet er venligt. Og så er beliggenheden helt perfekt. Ikke midt i turiststrømmen, men i en rimlig gå-afstand fra alt det centrale. Og så ligger det dejligt køligt på en meget varm sommerdag.

  Kan varmt anbefales til den almene turist

 2. Inge-Lise Foghmar

  hvorfor kan vi ikke klikke os ind på badeværelset og varelserne m.m.

  Inge-Lise

  inge-lise.foghmar@kalundborg.dk

 3. Pavel Helge

  Hej Inge-Lise, jeg skal finde ud af hvorfor de billeder ikke virker. Du kan også se billederne på hotellets egen side, som vi linker til: http://www.botelalbatros.cz/da/galerie/
  M.v.h. Helge (og Pavel)