Lejligheder i Prag

Vi sammarbejder med en række private og agenter for at præsentere de bedste øjeblikkelige tilbud. En lejlighed i Prag er oftest billigere end tilsvarende hoteller i Prag og byder typisk på lokalt miljø, komfort og køkkenmuligheder. Vores priser er garanteret med alt inklusive.
I har naturligvis vores udstrakte hjælp til planlægning til rådighed ved booking af Prag lejlighed. Restauranter, begivenheder…
Send os gerne en MAIL og få et konkret tilbud tilpasset jeres ønsker. Vi svarer altid på dansk. Telefon +420 608 08 1111


Petrska (Prag 1)

Disse to nyrenoverede 2-værelsers lejligheder befinder sig på første, anden sal af klassisk ejendom i et fredeligt hjørne af Prag 1. Fleksible sovepladser. Godt spisekøkken. Hyggeligt kvarter i gåafstand fra seværdigheder. Fra 20euro/person. Læs mere (galleri, kort m.m.)

lejlighed gamle by
Retezova

Denne nyrenoveret 2-værelsers lejlighed befinder sig på første sal af Kunstat familie palae, hvis historie går helt til anden halvdel af den 12. århundrede.

Husova 12 stuen3
Husova

Denne nyrenoveret 2-værelses lejlighed ligger i tæt nærhed af den Kongelig rute og det berømte værtshus U Zlateho Tygra. Alle historiske seværdigheder kan nås nemt til fods, med Karlsbroen kun et par minuter fra huset.

Mozart lejlighed
MOZART

Mozart lejligheden ligger formidabelt i Stare Mesto Gamle By, Prag 1. Lejligheden ligger i ejendommen Wolfgang, navnet stammer fra Mozarts ophold her for over 200 år siden.

lejlighed i den gamle by
Royal Boutique Residence

Denne nyrenoveret 2-værelses lejlighed befinder sig på første sal af Kunstat familie palae, hvis historie går helt til anden halvdel af den 12.århundrede.

lejlighed i centrum
Jilska

Denne nyrenoveret 1-værelses lejlighed med stuen og køkken befinder sig et par skridt fra Kongevejen i absolut nærhed af Karlsbroen.

Kozna 13 stue 3
Kozna

Modern atik lejlighed på 90m2 dækker 2 etager forbundet sammen med en spiraletrappe.

Krizovnicka  stue
Krizovnicka

Denne nyrenoveret 1-værelses lejlighed med stuen og køkken befinder sig et par skridt fra Kongevejen i absolut nærhed af Karlsbroen.

sommerhus i nærheden af Prag
Revnice Sommerhus

Familiehuset er beliggende 25 km vestlig fra Prag i en lille charmerende by Řevnice

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017 på vej

Her er vores brochure til læsning online eller printer10.sæson 2016 15.3-1.11 til printer (PDF 10,8MB). Brochure 2017 bliver klar i januar!

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her