Наши партнеры

Apartment Italska, Prag 2

En lys og dejlig studielejlighed på 45m2 i et af Prags allermest attraktive lejlighedskvarterer, Vinohrady. Lejligheden er nyrenoveret, beliggende på 5.sal med elevator. Apartment Italska har 3 vinduer til en rolig, grøn gård med udsigt til Namesti Miru og kirketårnet.

Lejligheden ligger netop midt mellem Namesti Miru Fredspladsen og Riegovy Sady, en stor park med fantastiske udsigter og en af Prags bedste ølhaver. Læs om kvarteret Vinohrady her og gode, udendørs restauranter her. Se kort nederst.

Apartment Italska koster 2000czk pr/døgn for 2 personer. Der gives 10% rabat for ophold over 6 nætter. I lavsæsonen fra november til påske (undtaget jul og nytår) koster lejligheden blot 1800czk.

Lejligheden egner sig til par, det er prisen også baseret på. 3 eller 4 personer kan også sagtens sove her komfortabelt, den 3. og 4. person koster ekstra 500czk pr. nat. Til gengæld er lejligheden klargjort ved ankomst. Der vil være sengelinned, håndklæder og viskestykker etc. Slutrengøring er også inklusive i prisen.

Alle gæster i vores lejligheder og hoteller inivterer vi gratis med på byrundtur i Prag, hver torsdag og søndag. Vi står altid til rådighed via telefon, men I er i Prag. Ligeledes kan vi træffes hver dag, 10min. væk på Vaclavske Namesti, kl.17-17.30. Vi er et lille firma og behøver en dag eller to for at svare.

Send en mail til pavel-helge.dk eller ring +420 608 08 1111

Apartment Italska er fuldt møbleret med stor dobbeltseng, stue med sovesofa, sattelit-tv, DVD-afspiller og stereoanlæg. Der er ligeledes WI-FI forbindelse til internet. Køkkenet er udstyret med mikroovn, grill, opvaskemanskine, komfur og køleskab. Badeværelset er rummeligt med brusebad og vaskemaskine.

Denne lejlighed i Vinohrady ligger på Italska-gaden, nr.12. Der er 5-10minutters gang til Vaclavske Namesti Wenzelspladsen og Nationalmuseet. Statsoperaen ligger også blot 5min. væk. Det tager ca. 15minutters gang til Starometske Namesti. Den grønne metrolinie kører desuden til Starometske Namesti, nær Karlsbroen, til Mala Strana Lillesiden. og til Hradcany, nær Prags borg. Læs om offentlig transport i Prag her.

pavel-helge.dk


VIS KORT ITALSKA APARTMENT

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk