Haskova lejlighed, Prag 7

haskova_lejlighed_prag7-1Den fine, nyistandsatte lejlighed er oplagt til familier eller flere par. Lejligheden ligger dejligt i det kendte kvarter Letna, Prag 7 >> Kort nederst.

Bestil Haskova lejlighed (Prag 7) her >>

Kvarteret på bakken over Prags Gamle By har to store parker, 15-20.minutters gåafstand til centrum eller 10.minutter med sporvogn.

Lejligheden i Prag 7 har privat ejer, Delgado, som møder jer med nøgler og gode tip ved ankomsten. Haskova lejligheden for €80/døgn ved 4 personer.

Femte og sjette person koster hver €10/døgn ekstra. 20% betales i depositum en måned før, resten ved ankomsten. Bestil Haskova lejlighed (Prag 7) her >>

haskova_lejlighed_prag7-3Denne lækre lejlighed har to rummelige soveværelser med dobbeltsenge, det ene soveværelse fungerer som opholdsstue, hvis I ønsker det. Køkkenet er moderne og fuldt udstyret, lige som Haskova lejligheden i Prag 7 selvfølgelig er med sengetøj og håndklæder lagt frem, når I ankommer.

Badeværelset har både brusebad og badekar. Toilettet er seperat. Derudover er Haskova udstyret med vaskemaskine, kabel-tv og internetforbindelse. I Kostelni gaden og ved Park hotel, begge under 5 minutter fra Haskova lejligheden, er der overvåget parkering.

haskova_lejlighed_prag7-4Prags borg >> kan nåes på 20.minutter til fods og Prag Zoologisk have >> ligger nærved, en gåtur igennem Stromovka parken og over floden, regn med cirka 30.minutter til fods. Der er få meter til sporvognsstoppet Kamenicka, 700 meter til metro Vltavska (rød linie) og cirka en kilometer til Prags marked (det gule marked i Holesovice) >>

Letna parken har stor ølhave, mange familier bruger den og mange online-skatere. Den endnu større Stromovka park krydser man på vej mod Zoo, her er også en lille tivoli, observatorie og den berømte Krizikova-fontæne >>

haskova_lejlighed_prag7-2Nationalgalleriets afdeling for kunst fra det 20.århundrede, Teknisk Museum (genåbner tidligst oktober 2009) og både fodboldstadion og ishockeystadion for Sparta Prag er også blandt kvarterets berømte attraktioner. Letna kvarteret byder på mange fine restauranter og barer.

Det klassiske værtshus Na Melniku laver solid og lækker tjekkisk mad serveret med skummende øl. Restaurant Bohemia Bagel har velsmagende frokost tilbud, nogle af byens bedste burgere og et stort udvalg af drinks. Der er pizzeriaer, creperie og en luksusrestaurant med udsigt over byen.

Her er nogle indlæg til videre læsning om Prag:

Send os en email eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk


Vis Haskova 845/9 på et større kort