Judita Apartments, Prag 1

Judita Apartments ligger helt centralt i Prag, i en rolig gade. Judita Apartments har 7 små, lyse lejligheder, hver med gode senge, tekøkken med køleskab, TV og toilet med badekar. De er rene og lyse.

Der er 270 meter til sporvognsstoppet Lazarska i Vodickova gaden og 454 meter til Vaclavske Namesti med metro Muzeum.

Lejlighederne koster for 2 personer bare  €48/nat i lavsæson og  €60/nat i sæsonen. En ekstra opredning er mulig for €6.

Judita Apartments regner lavsæson fra 1. januar 2009 til 31. marts og 1. november til 31. december 2009. Sæsonen hos Judita går fra 1.april til 31. oktober. Desuden er der en særlig pris for påske og nytår, der koster lejlighederne € 100/nat.

Judita Apartments ligger i Skolska 7, Prag 1. De har telefon: +420 603298747. Send os forespørgsel med email eller ring +420 608 08 1111. Pavel og Helge

Judita Apartments ligger i Skolska gaden, som er en sidegade til Vodickova med mange butikker, shoppingcentre og den smukke Lucerna pasaz. I Skolska gaden ligger flere gode, lokale værtshuse med varm mad. Vores egen favorit er Therapy, som vi før skrev om. De har enkel tjekkisk mad, frokost-tilbud, Pilsner Urquell på fad og børnevenlig ikke-ryger afdeling bagved. I Skolska gaden findes også et lille supermarked lige ved lejlighederne, friskpresset juice ned ad gaden og Leica fotogalleri med cafe.

[slideshow=3,300,225]

Herunder er et Prag kort. Judita Apartments er markeret med firkant, desuden Vaclavske Namesti, metro, de bedste øl i kvarteret, restauranter og andet. Læs her om gode værtshuse og her om cafeliv. Tryk på markeringerne:


Vis Judita Apartments på stort Prag kort

2 Comments

 1. Anja Christiansen

  Hej Helge og Pavel

  Har I ovenstående lejlighed ledig i enten uge 40 eller 41.
  Det drejer sig om 3 overnatninger, vender tilbage med nøjagtig dato.

  Hilsen Anja (Ex-euroguide Prag)

 2. Pavel Helge

  Hej Anja, vi har med sikkerhed denne eller lignende at tilbyde. Vi vil bede dig om e.mail til info@pavel-helge.dk, så skal vi svare med bekræftede muligheder meget hurtigt. Tak, m.v.h. Helge (og Pavel) +420 608 08 1111

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.