Наши партнеры

Lokal Prag lejlighed

Fakta.

Astronomisk ur: 2300m
Min/Max: 1/4pers
Værelser: 2/60m2
Pris fra: Dkk310/nat
Parkering: €10/nat

bestil lejlighed

central prag lejlighed facadeLokal Prag lejlighed. Vores kollegas private lejlighed, med beliggenhed tæt på Prags borg, udlejes pga. arbejde i udlandet.  Lige ved metro Hradcanska, Prag 6, masser af sporvogne og nem forbindelse til lufthavn 5.minutter væk. Behagelig lejlighed på 1.sal . Lækkert kvarter med masser af spisesteder og værtshuse. Kort afstand til Stromovka Letna parker med udsigter. Se kort nederst med en masse lokale tip.

SOMMERFERIE. Book 1 uge nu 1.7.-31.8 2023. God pris. Fleksibel ændring og betaling på dagen

Vi tilbyder pæn lejlighed på 1.sal med spor af børneliv. Lejligheden indeholder fordelingsentré, et reelt soveværelse med dobbeltseng, stue med spisebord og en sovesofa samt fint køkken med siddepladser og lille balkon mod gården. Badeværelse med badekar og separat toilet. Soveværelse nåes gennem stuen. Gratis WIFI. Alle udgifter er inkluderet pånær parkering. Kvarteret omkring byder på meget mere lokale restauranter og værtshuse end du finder i Gamle by. Næsten overfor på hjørnet, får du en af byens bedste Urquell fra tank og super frokost til lav pris. Tjekkisk og international mad, lille bryggeri med mere nærved.

prag lokal lejlighed sovevaerelselokal prag lejlighed mod koekkenprag lejlighed sovevaerelse

Alle udgifter er inklusive. Varme-/el-forbrug, sengelinned og slut-rengøring. Viskestykker nok, klude og kaffefiltre en selvfølge. Parkering nærved og koster ca. 250czk/10euro per døgn. Regn med lidt stemmer fra gaden og lidt biler.

Stuen og soveværelset vender mod gaden, altså 1.sal skygget af træ. Sengen er super, enkel sovesofa til børn og lette personer.

Lokal Prag lejlighed.

bestil lejlighedPriser ved fire personer. 2021. Denne lejlighed kan kun bookes en uge ad gangen!

_____ dkk/uge i almindelig sæson 1.4.-1.11. Alle dage foruden top sæson. (525dkk/mindre per person under 4).

Pris dermed, for to personer, _____ dkk/uge

prag lokal lejlighed koekkenprag lokal lejlighed toiletprag lokal lejlighed badevaerelse

Du får naturligvis den bedste pris direkte. Vil du have mere luksus, flere soveværelser, så tjek Krizovnicka 12. Spørg for rabat på Prag ture og udflugter.

Send os en email eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Vores officielle firma-side: alternatives.cz 

Tjek bydelen på Instagram her

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk