Наши партнеры

Prag kort – online


Prag kort findes i mange versioner, både trykte og online. Vi bruger selv kort over Prag dagligt, derfor prøver vi her at give et overblik over gode online kort. I et kommende indlæg vil vi skrive om trykte kort. Et præcist Prag kort er en stor hjælp som turist, både før og under ophold. Ovenfor er det pavel-helge.dk Google kort med seværdigheder i Prag.

Google kort er vi blevet utrolig glade for i det daglige arbejde om Prag. Vi bruger kortene til blog, til hotelbeskrivelser og til kunder, f.eks. til turbeskrivelser og mødesteder. Vi har oprettet over 20 Prag kort, de dækker klubber, kvarterer og bydele, værtshuse og meget andet. Find kortene rundt på siden, se f.eks. pavel-helges kommunisme-kort her.

Google har flere fordele; der er rutevejledninger, man kan se andres kort og markeringer og billeder, desuden kan kortene hos Google vises både som satellitbillede og almindeligt kort.

Vores gode partner 360cities har en side med digitale 360graders billeder (VR) fra Prag. Alle er plottet på Google kort og billederne kan også ses med Google Earth. Du kan oven i købet bevæge dig videre i det næste billede, via markeringer. 360cities har fået et bedre interface og hurtigere billeder.

Nelso.dk laver en smart lokal søgning over Prag. En af deres succeer var et ølkort. Et prag kort med farver efter de gennemsnitlige ølpriser. Orange markerer over 40czk, gul 30-40czk, grøn 20-30czk og lilla under 20czk.

Det fremgår klart af Nelsos ølkort at ølpriserne i Prag er meget forskellige. Søg væk fra centrum, læs f.eks. om værtshuse nær TV-tårnet i Zizkov. Nelso har flere fine funktioner. Afstande til metrostationer og sporvognsstop, link til websider, søgefunktioner efter kategori eller kvarterer m.m.

Navne og adresser findes hurtigt med den store tjekkiske mapy.cz, det er tilknyttet Seznam.cz, Tjekkiets største søgemaskine og adressebog. Prague Information Service har kort med seværdigheder i Prag, de opfordrer ellers til at bruge den tyske hot-maps, hvor man kan zoome og søge. Her synes vi også det er på sin plads at pege på de historiske kort, som f.eks. findes hos universitetsbiblioteker. Herover et kort over Tjekkoslovakiet.

Til sidst vil vi gerne pege på DPP (Prags offentlige transport system) og deres kort over sporvogns- og metrolinier (PDF-fil). Husk stop også er markeret på Google Maps. Vi har allermest gavn af DPPs sider til ruteplanlægning, det forudsætter som alle de andre kort, at I har adresser. Download natlinier.

Læs her mere om trafik i Prag, se kort over parkeringszoner og parkeringshuse. Vi servicerer vores kunder til hoteller og lejligheder med kort tilpasset jeres interesser. Det er en fordel at have seværdigheder, transport og de gode lokale restauranter og værthuse plottet på et Prag kort, som I kan printe.

Skriv gerne kommentarer og tip om andre kort. Besøg pavel-helge på Facebook, send os en email eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk