Наши партнеры

Usædvanlige Prag restauranter

prag_stare-mesto_moldauPrags restauranter er som i alle byer en mindre videnskab at orientere sig i blandt. Vi har selv overtaget den enkle, lokale tanke, at ølprisen er den bedste indikator for prisniveauet.

Bestil gruppeture i Prag med pavel-helge.dk, så hjælper vi med hele planlægningen inklusive restauranter. Grupperejser i Tjekkiet >>

Det er til gengæld ikke altid, at man bare ønsker den gode, lokale mad på værtshus. Her skriver vi om fire Prag restauranter som i den grad overrasker med usædvanlige lokaler, overraskende beliggenheder og høj kvalitet: Et kælderværthus i et kloster i Mala Strana, i toppen af TV-tårnet, i et klokke- og vandtårn og en klassisk Prag restaurant som ligner en drypstenshule.

www.adria.cz-triton1Vaclavske Namesti, Wenzelspladsen, er Prags handelsstrøg og et livligt sted at gå ud om aftenen. I den nedre ende af pladsen, mod Mustek, ligger i nummer 26 Hotel Adria. Gå ind ad døren og ned i kælderen ved baren til venstre, så kommer du i Prags måske mest forunderlige restaurant lokale.

Restaurant Tritons interiør som minder om stalakitter og stalagmitter, der er fine Art Nouveau detaljer fra 1912. Restauranten præsenterer sig selv som gourmet sted. Vi har god erfaring med den tjekkiske “degustations-menu” med 5 retter for 790czk. Triton restaurant >>, Vaclavske Namesti 26, +420.221 081 218.

Bestil private ture i Prag om vinteren, fra blot 1500czk >>

Foto_7patro01Få hundrede meter fra Vaclavske Namesti, i Jindrisska gaden ligger et vandtårn fra 1500-tallet. 7. og 8.sal i tårnet optages af en hyggelig restaurant, som nabo til det berømte klokkespil.

Restauranten hedder Zvonice, det sted klokkeren arbejder. Maden er temmelig dyr, men de også roser for deres vildtkød, et oplagt valg nu i jagtsæsonen. Spis for eksempel vildsvin eller mufflon fra Tjekkiet. Restaurant Zvonice >>, Jindrisska Vez, Jindrisska gaden, +420 224 220 009.

9412-original-3I Mala Strana, Lillesiden, finder man det nyrenoverede Skt. Thomas kloster, det er fortsat Augustiner kloster, men hovedparten er bygget om til femstjernet hotel: The Augustine. Skt. Thomas var alle dage berømt for sine mørke øl.

Det pæne kælderværtshus “Brewery Bar” på hotellet fortsætter traditionen med fantastiske mørke øl og har som Triton udsmykninger af stalakitter. Munkene bryggede øl siden 1352 og de komplementeres fint af værtshusets “Bohemian Tapas” med lokale delikatesser. The Brewery Bar/The Augustine >>, Letenska 12/33, +42 0 266 11 – 22 33.

rest_2bTV-tårnet i Prag skrev vi tidligere om, vi har også nævnt deres restaurant kort. Fornylig blev vi igen mindet om deres fair priser med den bedste udsigt i Prag, cirka 100 meter oppe.

Hovedretterne koster i TV-tårnets restaurant mellem 200-600czk, de har menuer og kan klare grupper. Desuden både børne- og vegetarmenu. Der skal altid betales 150czk entre til tårnet, hvis man fremviser kvitteringen giver restauranten 5% rabat. Restaurace Televizni Vez >>, Mahlerovy sady 1, Prag 3, +420 267 005 778.

Læs videre om andre Prag restauranter:

Send os en email. +420 608 08 1111 – pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk