Temelin – Tjekkisk Atomkraft

Er du interesseret i TURE I PRAG? PÅSKE

Det Tjekkiske atomkraft-værk Temelin er meget kontroversielt. I dag er der både rapporteret om lækage og blokade af den Tjekkisk-Østrigske grænse af anti-atomkraft demonstranter. Billedet af prague360.com, tryk på billedet for at se et 360graders digitalt billede. Politiken skriver i dag: http://politiken.dk/udland/article254487.ece

Opdatering 18.marts 2008: Tjekkiet har i alt 6 atomreaktorer. De 2 store atomkraftværker producerer cirka 30procent af elektriciteten i Tjekkiet. Dukovany har eksisteret i 23år, Temelin begyndte operationer i 2000. Læs mere her.

Send mail. Ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.