pavel-helge.dk er blevet 1 år

Vores hjemmeside, bloggen, har eksisteret i over et år. Vores ene mål er selvfølgelig at præsentere vores ture i Prag og omegn. Vi har også en målsætning om at vores side skal give relevant og opdateret information om Prag og inspirere til nye oplevelser i Prag og resten af Tjekkiet.

Første indlæg lavede vi 9.januar 2007, trafikken lettede med februar 2007. I dag har vi haft over 7600 unikke besøgende og der er læst over 31400 sider. Vi er både glade for gentagne besøg og at over 65% er nye besøg. Over 9000 af de samlede 11.000 besøg er fra Danmark. Tjekkiske besøgende er næstflest, men resten af Skandinavien, Tyskland og USA er så småt med.

Vores ambition for det kommende år er at gøre en egentlig hjemmeside færdig, at fortsætte bloggen på egen platform og vigtigst at inddrage jer læsere mere aktivt. Siden skal fungere som et godt redskab for Klingenberg, Prag-Eksperten og deres gæster. Vi vil videreføre de vigtige samarbejder om indhold. Afgørende er billederne fra prague360, nyheder med Aktualne.cz og kulturlinks med prague.tv, kredsen af partnere vokser.

Vi vil gerne have jeres tilbagemeldinger. Først og fremmest er det afgørende at siden er overskuelig og at I kan finde ønskede informationer. Kan I bruge vores kulturkalender og de aktuelle links? Er nyheder i Tjekkiet værd at tjekke? Er der noget I savner?

Læs om Ture i Prag 2008 eller påske i Prag, ring +420 608 08 1111 eller send en mail.
Velkommen, vitame vas pavel-helge.dk

One Comment

  1. Michael Carøe Andersen

    Tillykke med sidens succes – og fortsatte succes :)

    Jeg har fulgt med via RSS og synes det (for mig) er rigtig spændende indhold I har haft.

    Jeg har faktisk ikke opdaget kulturkalenderen før I nævnte den her. Men god ide så folk kan se hvad der sker i byen, når de rejser hertil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.