Ishockey playoff i Prag

I Prag spiller Slavia Prag og Energie Karlovy Vary den 5. kamp i Ishockey-playoff, den nationale extra-liga, på lørdag. Slavia Prag har siden sin grundlæggelse været blandt landets tophold. Karlovy Vary er en overraskelse i 2008.

Opdatering 16/4: Slavia Prag er tjekkiske mestre. De vandt i aften i Prag 4-2 i den endelige 7.kamp af play-off mod Karlovy Vary (Karlsbad).

Opdatering 10/4 kl.15.25: Vi måtte konsultere Robert Pojer, nu ved vi at der er 3 kampe mere. Første hold med 4 sejre er vinder. 2-2 er stillingen. Efter lørdagens kamp i Prag følger altså endnu 2 ishockey-brag. Næste gang vil så blive 6.kamp, i Karlovy Vary.

Karlovy Vary begyndte play-off med en overraskende sejr. Så vandt Slavia Prag de næste 2 kampe. Den sidste match, spillet i går aftes, vandt Karlovy Vary med de imponerende cifre 8-2. Denne lørdag, d.12/4 spilles den 5. finale-kamp foran Slavia Prags tilhængere i Sazka-arena. Der regnes med mere end 16.000 til kampen.

Billetterne er til salg. De koster fra 240-390czk. Køb direkte eller online via Sazka-Ticket her.
http://www.sazkaticket.cz/default.asp?lang=CZ&Art=305&ArtCateg=58

Læs mere om stadion hos prague.tv eller på Slavia Prags egen hjemmeside.

Opdatering søndag d.13/4: Slavia Prag vandt i går aftes 5.kamp 4-0 i en match, hvor de sad helt på spillet. Der var 16.600 tilskuere. Næste kamp spilles i Karlovy Vary.

Opdatering 15/4: Karlovy Vary vandt 6.kamp 4-1, spillet i Karlovy Vary. I morgen d. 16.april vil den 7.kamp, spillet i Sazka Arena i Prag, afgøre hvem der bliver tjekkiske ishockey mestre. Kampen spilles kl.17.25, billetterne er udsolgte, de kan nok findes udenfor. Kampen kan følges online på Slavia Prags side, se: http://www.hc-slavia.cz/

Læs om alle vores ture i Prag 2008, læs om aktuelt i Prag for april eller send os en mail.
pavel-
helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.