Spis udendørs i Prag

Restauranter i Prag med terrasser, borde på fortovet eller haver er emnet. Her er 10 bud i forskellig prisklasse,  centrale steder i Prag og med et ordentligt niveau – efter vores erfaring. Nyåbnet have ved Prags borg, thai-køkken i Mala Strana, italiensk i Vinohrady, balkansk i Zizkov og fusionskøkken ved Vaclavske Namesti…

Prag er præget af mange turister nogen steder og derfor svarer det sig at gå om hjørnerne og i sidegaderne. Vil du besøge tjekkiske restauranter er prisen på øllet i hanerne – og fra hvilket bryggeri det kommer – en god markør for niveauet. Det er ikke helt så enkelt. når det gælder Prags andre restauranter. Se et kort med de nævnte restauranter i Prag.

De 10 restauranter i Prag vi kort beskriver her er sikre sommervalg, fordi der både er servering udendørs og indendørs. De 10 restauranter har vi alle prøvet selv, ligesom venner og bekendte har rost mad, servering og beliggenhed. Vi har skelet til flere anmeldelser fra Czech Please, Czech Business Weekly, Prague Post og Prague.tv. Dobrou chut, god apetit

Læs i stedet om ture i Prag med pavel-helge. I august måned har vi tilbud på individuelle ture. Var det noget med en tur til Most og mineområderne eller Kutna Hora og benkapellet Kostnice? pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.