Prag guide

prag-august-2008-86Prag guide er vores blog om alle de muligheder, vi kan tilbyde med din egen Prag guide i kød og blod. Pavel, Helge og kolleger. Se den trykte guide, Prag-info >>>

En Prag guide må have mange egenskaber udover viden om både nutid og historie. Vi guider altid på dansk og synes det er afgørende, at vi selv bor i Prag. Vi har en nyhed i 2009, vi tilbyder nu byrundture med chauffør/bil.

Leder du efter en online Prag guide, er vi nu klar med en hel side fuld af information om Prag, den skriftlige guide. Vi har allerede megen information samlet, brug vores arkiv, se billeder eller kort. Her beskriver vi vores ture – oplev Prag med privat guide.

prag-august-2008-22En privat guide i Prag giver jer en større indsigt. Vi kan komme alle steder og tilpasse turen til vind, vejr og aktuelle begivenheder i byen. En tur med egen guide giver tid til at tale om og hjælpe med jeres videre oplevelser i Prag. Læs om faste ture i Prag.

I 2009 har vi fortsat fast træffetid i Prag, hver dag fra 3.april til 18.oktober, kl.17-17.30. Vi holder træffetid, hvor vi altid prøver at besvare spørgsmål, midt på Vaclavske Namesti.

Vores ambition er at I bagefter vil have nemt ved at orientere jer og vælge blandt de mange begivenheder og seværdigheder i Prag. Samtidig bliver det nemmere en dialog, når vi er få. Ofte taler vi om dagligdagen i Tjekkiet.

Betingelser for ture med privat Prag guide. Bestil her.

  • I møder altid en dansktalende guide, engageret og bosiddende i Prag
  • I kan bestemme indholdet helt eller delvist, eller bede os lave et forslag
  • I kan vælge transportformen: til fods, offentlige transportmidler eller bil
  • I bliver hentet på jeres adresse og slutter, hvor det passer jer
  • I betaler en fast pris, kun afhængigt af timer/løn til guide (og evt. bil)
  • I skal bestille i forvejen (Ture til fods kan laves med kort varsel)
  • I kan være fra 1-8 personer. Læs ellers om vores grupperejser.

obecni_dum_prag_interior4Vi beregner 2000czk for en tre timers tur med egen Prag guide. Det giver god mulighed for at opleve den ene flodbred til fods, f.eks. den Nye (Nove) – og den Gamle by (Stare mesto). En seks timers tur giver mulighed for at nå de fire historiske kvarterer og langt de fleste centrale seværdigheder, med pause undervejs. Vi tager 3500czk for en seks timers tur med privat Prag guide.

Ruten kan laves kortere og længere, afhængigt af jeres tempo, og om vi undervejs skal holde en pause, måske besøge en klassisk Prag cafe eller et godt, lokalt værtshus. Vi har lavet særlige ruter for familier med børn, for kørestole, for ølkendere og med forskellige historiske temaer.

letna_udsigt_stare_mesto_prag_bByrundtur med chauffør er en af vores nyheder i 2009. Robert vil hente jer på jeres adresse. Ruten er åben, men en oplagt mulighed går igennem Nove Mesto, forbi det dansende hus, Petrin højen og Strahov stadion til borgen i Prag.

En byrundtur i Prag med chauffør / privat guide, cirka 4 timer. koster 3500czk. Borgen kan kun ses til fods, bagefter kører Robert ned ad bakken til Karsbroen, som man kan gå over. Sidste stop bliver midt i Stare Mesto, ved den Gamle Rådhusplads og det astronomiske ur. Robert vil køre jer hjem.

Bestil en byrundtur med privat guide i Prag

Send os en email eller brug telefon +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.