Prag camping

klanovice-camping-prag2Camping i Prag bruges meget af danskere, derfor vil vi på pavel-helge.dk introducere et par gode campingpladser i Prag. Vi booker ikke camping-ophold, men tilbyder gerne vores ture i Prag og andre services til campister.

I dette indlæg præsenterer vi en nyrenoveret plads. Camping Praha Klanovice ligger i det vestlige Prag 9. Der er tog direkte til Masarykovo banegård, og bus til Cerny Most metrostation. Klanovice har 2 swimmingpools, nye hytter og gode legefaciliteter. Vi inkluderer link til nogle gode ressourcer om camping.

10Camping Klánovice >> har for os at se en ideel kombination af beliggenhed og faciliteter. En del campingpladser ligger inden for bygrænsen af Prag, men her er der både hurtig transport til centrum, en landlig fornemmelse og en stor skov som nabo.

Klánovice er en tidligere Sokol lejr. Sokol er en gymnasiast- og skytteforening.

ture-i-prag-2009-pavel-helgeTure i Prag med pavel-helge.dk er for voksne og børn, altid med dansktalende guide. Børn under 12 til halv pris. Vi begynder vores Prag ture fra Vaclavske Namesti, Wenzelspladsen. Fra Klánovice skal man med toget til Masarykovo banegård, så er der bare 700 meter til mødestedet eller to sporvogsnstop.

Begynd ophold i Prag med byrundtur og få større udbytte. Vi har træffetid hver dag i sæsonen, fra kl.17-17.30 ved Cafe Tramvaj, vores faste mødested. Læs mere her >>

16De fleste campister vi møder i Prag rejser med børn og tryghed samt leg er vigtige kriterier. De to pools på pladsen i Klánovice er stoltheden, en på 25x10meter og en på 20x10meter. Der er også en stor plæne til solbadning og leg, trampoliner og en legeplads med bl.a. kravlerør. Nye køkken-muligheder og en butik bidrager til pladsens komfort.

Prislisten for Klánovice camping kan ses her >> To voksne og to børn vil betale cirka 1000czk/døgn i telt. Klánovice har ligeledes mulighed for at leje mobilehomes for optimal komfort. Receptionen på pladsen kan hjælpe med det meste og der er restaurant.

Vi har haft god nytte af sider for mere information om Prag camping:

Find flere muligheder for overnatning på pavel-helge.dk. Vi booker både lejligheder >> og hoteller i Prag >> fra bare 12euro/person/nat.

Send os en email her eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.