Prag sommerferie

haskova_lejlighed_prag7-31Prag har mange muligheder for en god sommerferie, priserne for overnatninger i Prag er lavere i 2009 end i de seneste år. Det ser også ud til faren for oversvømmelser i Prag by er ved at drive over. Læs opdateringer om Prag vejrudsigter/Moldau her >>

I dette indlæg beskriver vi en ny-renoveret, familievenlig lejlighed i Prag 7 til korttidsleje. Lejligheden ligger i det dejlige Letna kvarter, på bakken over Prags Gamle By med parker til to sider, nem transport og masser af seværdigheder. Desuden præsenterer vi gode Prag hoteller >> med tilbud.

haskova_lejlighed_prag7-11Haskova lejligheden i Prag 7 (Letna) >> er noget nær ideel til familieferie i Prag, synes vi. Der er to rummelige værelser, hvor det ene kan fungere enten som stue eller som soveværelse. Der er en stor dobbeltseng og i det andet rum en ny sovesofa. Yderligere en sovesofa er sat ind, så i alt seks personer kan bruge lejligheden.

Samtidig er det tydeligt at lejligheden er privat ejet, der er stor omsorg for stedet. Under renoveringen i 2009 er lejligheden blevet udstyret med nyt køkken, vaskemaskine, internet og kabel-tv. Lejligheden koster 80euro/døgn ved 4 personer og 5. og 6. person betaler hver 10/euro ekstra. Nøglerne udleveres af ejeren selv ved ankomst så I kan forsikre jer om alt er i orden, samtidig med at I kan få gode tips til kvarteret.

letna-prag7-udsigtLetna kvarteret >> er det andet stærke argument for lejligheden. Herfra er der under 5.minutter i hver sin retning til to store parker med legepladser, udsigter og ølhave. Der er en dejlig gåtur til Prag Zoo eller Prag borg gennem parker og blot 10-15.minutter til Prags Gamle By >> med sporvogn. En virkelig ideel adgang til de bedste seværdigheder i byen samtidig med de mange lokale steder.

Zizkov >> er et andet levende kvarter som grænser op i mod de historiske kvarterer i Prag. Zizkov er Prag 3. Læs mere om Prags administrative bydele og de mange seværdigheder i Prag under vores Prag-Info >> I denne bydel findes mange budgethoteller. I sommer har vi særdeles gode priser på to hoteller som er godt kendt af mange danskere, Hotel Kafka og Amadeus. Begge ligger midt i Zizkov, der er gode transportmuligheder med sporvogne og hele det vibrerende kvarter omkring med masser af restauranter, barer og hyggelige haver med servering. TV-tårnet er i gå-afstand. Læs mere om Prags seværdigheder >>

Hotel Kafka >> booker vi sommer 2009 til bare 35euro/dobbeltværelse/nat. Hotel Kafka i Zizkov er 3/stjernet, et for kvarteret typisk “balkon-hus”. Værelserne blev gennemrenoveret i 2007, der er mulighed for at bestille parkering og terrassen er hyggelig. Hotel Kafka er et garni hotel, alså uden egen restaurant (udover morgenmad).

Hotel Amadeus Prag

Hotel Amadeus >> booker vi sommer 2009 til bare 37euro/dobbeltværelse/nat. Hotel Amadeus er 3-stjernet og pænt renovert. Hotel Amadeus tilbyder både almindelige værelser og små lejligheder med flere faciliteter. Der er bare 250 meter til sporvognsstop “Seifertova”222, hvor linie 9 kører til Vaclavske Namesti (3 stop) og linie 5 kører til Namesti Republiky.

Se vores Last-minute Prag hoteller sommer 2009 >>

Send os en email her eller ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.