Sort teater i Prag

sort-teater_image_pragSort teater stammer fra Asien men er blevet et af Prags kendetegn. Dette indlæg handler især om teatret Image i Parizska gaden i Stare Mesto den Gamle By, som vi mener har den bedste kvalitet i dag – og de har forestillinger hver aften kl.20.

Vi tilbyder vores kunder til Ture i Prag, lejligheder og hoteller at hente billetter i forvejen til den normale pris.

Image teatret stammer fra 1989, hvor to artister sagde deres tidligere engagementer op for at lave det sorte teater. Deres præmis var at lave en syntese af sort teater, dans, jazz, nutidig musik og pantomime. Her beskriver vi sort teater, vi har en youtube-video fra Image og endelig linker vi til flere indlæg om Prag.

image_sort-teater_pragImage teatret har udover sit afsæt i dans, sort teater og pantomime altid søgt at give et godt grin. Humor spiller en bærende rolle i alle forestillinger. Image turnerer i øvrigt hvert år, over alt fra Grækenland til Japan. Kombinationen af det ultraviolette lys og fantastisk dygtige dansere giver næsten en fornemmele af at tyngdekraften ophæves.

Vi skrev første gang om Sort Teater i Prag i 2007 >> I sidste uge skrev vi om det ændrede program hos det beslægtede Laterna Magika (med flere link til teatre i Prag) >> Se video nederst! Teatre i Prag på Nelso.dk.

Image teater spiller sort teater hver aften kl.20. Forestillingerne er tilgængelige for både børn og voksne – og fordi det er pantomime er der ingen sprogproblemer. Billetterne koster 480czk/stk. Billetkontoret har åbent hver dag til almindelig kontortid, og hvis du besøger deres hjemmeside kan sort-teater_image2_pragbilletter også bestilles med telefon, mail eller fax. Det er værd at bide mærke i at sæderne til Image forestillinger ikke er med numre samt at salen åbner kl.19.30. Forestillinger på Image varer 75-90 minutter uden pauser.

Image Teatret ligger i Parizska Paris gaden nr.4  i Stare Mesto den Gamle By. Det er blot 100. meter fra den Gamle Bys plads med det astronomiske ur og Tyn-kirken. Læs om Tycho Brahes grav >> Parizska er hovedgaden igennem Josefov, den tidligere jødiske ghetto. Læs videre om Josefov og synagoger >> Parizska er også den dyreste handelsgade i Prag. Dior er for eksempel nabo til Image teatret. Læs om Shopping i Prag >>

Ring +420 608 08 1111 eller Send os en mail. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.