Propaganda i Prag

Propaganda pub midt i Prag er en nyåbnet klub, pub, restaurant. De har indtaget 500m2 historisk kælder og dekoreret det hele med kommunistiske genstande, fra propaganda plakater til buster af diktatorerne fra 40-års regime. Det hele er lavet med et humoristisk glimt i øjet.

Propaganda pub er sent åbent, der er live musik næsten hver aften, de har køkken med åben grill og 7 slags fadøl i hanerne. Propaganda pub drives af  Glenn Spicker og Scott Kelly som vi kender både fra middage til fontænetur og jazztur i Prag. Derfor kan vi også tilbyde grupper festlige aftener med god service her midt i Stare Mesto.

Propaganda er åbnet med en stor samling af kommunistiske genstande. Manifestet nævner dels propaganda, dels sjov. En anderledes tilgang til historien. Derfor er tjenerne også klædt i uniformer fra  kommunistisk ungdom, de ligner pionerer. Propaganda i følge wikipedia: fra det latinske udsagnsord propagare = udplante, udvide, i egentlig bøjet form betyder propaganda “det, der bør udbredes”.

Vi synes selv at Propaganda pub udmærker sig ved de hyppige live koncerter. Bandet CCTV allstars har allerede en særlig høj stjerne hos publikum, de spiller ugentligt her. Koncerterne på Propaganda er oftest uden entré. Det er en fin kombination med de fair ølpriser, midt i Stare Mesto er 40czk/øl med sen åbning acceptabelt selv for lokale. Da Propaganda har adskillige rum af forskellig størrelse kan vi her også booke grupper med præcis de betingelser, I ønsker for en festlig aften. Det kan være med middag eller blot til drinks.

Propaganda pub ligger midt i Stare Mesto, den Gamle By. Adressen er Michalska 12, det er blot 5.minutter fra Staromestske Namesti, den Gamle Bys plads. Propaganda hjemmeside  her >> Propaganda holder åbent fra kl.17-03 hver dag, husk sent køkken! Propaganda på Facebook her >>

Læs om andre klubber/diskotekter i Prag >>

Nederst finder du relevante link til indlæg om både kommunisme og restauranter. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi laver specialture om kommunisme. Her er to forslag og et tip:

Aktuelt for emnet holder DOX galleri i Prag 7 udstilling om kommunistisk futurisme og propaganda indtil 29.november: DOX link >

Send os en email eller brug telefon +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.