Skiferie i Tjekkiet med Prag

Skiferie i Tjekkiet med mulighed for ophold i Prag er tilbud for februar og marts måned. Opholdet vi beskriver her er i Spindleruv Mlýn, Tjekkiets nok bedste område.

Vi kan både bestille en hel pakke med halvpension, afterskiing drinks og rabat på skileje inklusive og enkelte nætter med halvpension på det behagelige 3*** Hotel Snezka midt i byen.

Hotellet ligger midt i byen Spindleruv Mlyn som har mange aktivitetsmuligheder og livlig afterskiing. Et dobbeltværelse på Hotel Snezka kan vi bestille til 1880czk/nat. Tilbuddene er relevante både hvis I selv kører til Tjekkiet og hvis I vil flyve til Prag, så arrangerer vi selvfølgelig transfer og/eller hotel i Prag. Vi sender altid gerne et tilbud til jer.

spindleruv_mlynSpindleruv Mlyn ligger i Krkonose bjergene Kæmpebjergene mod nord i Tjekkiet. Det højeste punkt er 1600m, så højden og længden af pister er ikke som i alperne. Der er til gengæld mange andre kvaliteter. Begyndere finder et væld af røde og blå pister, mens øvede kan boltre sig på den lange, sorte Svaty Petr eller kaste sig ud i off-piste med fin pudder sne. Send os forespørgsel her >>

hotel snezka spindleruv mlynDa en time med en skilærer i Tjekkiet koster det halve af en østrigsk, har vi hørt om mange som benytter det som anledning til at få erfaring pisterne på snowboard. Der er i alt 26 kilometer pister og 15 stolelifte i Spindleruv. I mellem de to hovedområder kører en gratis bus de 3 kilometer. Læs om en weekend i Spindleruv Mlyn, vi hjalp med (eng) >>

Hotel Snezka har navn efter Tjekkiets højeste bjerg. Det er 3-stjernet og ligger blot 200 meter fra bykernen med en fornem udsigt til bjergene og samtidig er det ved foden hotel snezka pindleruv mlyn vaerelseaf de fleste pister. Vi kan som nævnt i indledningen både bestille enkeltnætter og et helt ophold. Dobbeltværelser koster 1880czk/nat. Kursen er nu 30,77 (1dkk lig 3,25czk) hos Nationalbanken, så det svarer til 579dkk/nat. Indtil 12/2 koster dobbeltværelser blot 462dkk/nat. Send os mail >

I vores tilbud for 5 nætter får man udover værelset og ordentlig buffet morgenmad:- 5 x Madpakke man selv smører til pisterne – 4 x 3-retters aftenmenu med valg og 1 x á la carte – Gratis drinks og kaffe hver dag kl.17-20 – Frugt og vin på værelset ved ankomst – WIFI i bar og restaurant – Fri parkering – Gratis skibus. Desuden er der 2 x whirlpool og 2 x sauna til hver. Hotel Snezka kan hjælpe med skileje og skiskole, så får man 10/15% rabat.

restaurant hotel snezkaDer er ledige værelser mellem 12. og 26.februar og fra 5.marts. Dette ophold koster 7500czk/voksen og 3750czk/barn. Det svarer til 2307dkk/voksen og 1154dkk /barn med dagens kurs.

Transfer fra Prag eller Prag lufthavn koster 4000czk/vej eller 1230dkk. Vi har plads til 8 i bilen, så prisen kan blive lav per person. Hvis I vil kombinere det med ophold i Prag, booker vi gerne en overnatning her i tilgift. Er I kørt fra Danmark, kan vi også arrangere en dag for jer i Prag med chauffør eller køre- og parkeringsanvisning til centrum.

Send os en e-mail. telefon +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.