Kutna Hora galleri/video

barbara kutna hora tjekkietI sæson 2011 kører vi hver torsdag til Kutna Hora, en af vores ture fra Prag. I dag er Kutna Hora en provinsby, den har blot 21.000 indbyggere. Vi laver tur dertil fordi byen var så rig og betydningsfuld i historien, den er fredet af Unesco som verdenskulturarv og fuld af usædvanlige seværdigheder. Vores tur fra Prag koster 1200czk/person med entréer og frokost.

Dette indlæg præsenterer et billedegalleri som video, hvor vi prøver at indfange stemningen og detaljer i et knoglekapel, en katedral i forstaden Sedlec og en kirke i selve Kutna Hora. Turen fra Prag byder ikke alene på kirker, turen er med frokost på et lokalt værtshus og det er muligt at besøge sølvmine, se kunstgalleri og shoppe til lave provinspriser.

Bestil tur fra Prag til Kutna Hora her >> Nederst i dette indlæg finder du link til vores tidligere sider om både Sedlec, knoglekapellet og selve Kutna Hora by med flere billeder. Herunder finder du vores nye galleri/video fra Kutna Hora (Bemærk du også kan se den i HD).

I videoen/galleriet ovenfor begynder vi i Kostnice knoglekapellet i Sedlec. Herefter fortsætter vi til Katedrala Nanebevzeti Panny Marie Vor Frue katedral. Begge steder besøger vi fælles på den ugentlige tur. Endelig slutter galleriet ovenfor i Skt.Barbara kirke (ofte omtalt som katedral grundet sin størrelse og betydning). På den fælles tur tager vi fra Vor Frue katedral til frokost. Derefter er tiden fri, hvor I hver vil have billet til byens seværdigheder. Du kan besøge minemuseet (få hjælp af din guide til at bestille tid til besøg i minegang), Bøhmens næststørste kunstgalleri GASK, Skt. Barbara kirke eller blot ose i byen og nyde billig handel og den rolige atmosfære.

SEND OS E-MAIL. Ring: +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.