10 blogindlæg om Prag

Prag moedested turafgang traeffetidVi ønsker Stastny novy rok godt nytår med en kort gennemgang af de 10 mest læste blogindlæg fra 2011. Heldigvis er de bedst besøgte sider på pavel-helge.dk, også dem vi skal leve af. Det er “ture i Prag“, “hoteller i Prag, “Prag info“, “lejligheder” og “studierejser i Tjekkiet”. Blogindlæg skriver vi oplagt for at skabe interesse, men de er også et reelt udtryk for vores egen interesse i tjekkiets hovedstad – og hele republikken for den sags skyld. Vi kan se af besøgstal, at blogindlæg om offentlig transport, shopping og markeder trækker meget.

Krtek muldvarpen blev fejret med jubilæumsudstilling, det 10.indlæg blev overrask- ende læst af 677 mennesker. Prag med bil blev nr.9 med 784 unikke besøgende. Nr.8 læste 817 om: “Spis med stil på restaurant i Prag” om fire lækre, centrale og rimeligt prissatte restauranter. Nr.7-1 følger her.. 

Prag karlsbroen byrundturListen over de mest læste blogindlæg på pavel-helge.dk fortsætter. Nr.7 er vores mest læste enkelte indlæg om seværdigheder i Prag, om byens vartegn Karlsbroen. Vi diskuterer gerne, svarer på spørgsmål og udveksler tip på vores Facebook side: Ture i Prag med de lokale. Foreslå Prag seværdigheder, vi bør skrive om. Du er også meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet nederst.

muldvarpen krtek tjekkiet

Det 6.mest læste blogindlæg på pavel-helge.dk handler om gode online kort, og hvordan du kan navigere Prag med dem. I 2010 havde vi også indlæg om Tycho Brahes grav og Prag lufthavn på listen. Muldvarpen og restauranter var til gengæld ikke med. Prag er tryg, men taxaer med såkaldte “turbo-taxametre” huserer stadig. Det 5.mest læste indlæg er “Turistfælder i Prag“.

Det 4. er ingen overraskelse, der kom “nye priser i Prags offentlige transport i 2011“. Desværre også en korruptionsskandale, tilsyneladende giknogle Koruna for hver billet til Bahamas. “Holesovice – marked i Prag“, ja det mange danskere kalder det gule marked, er det 3.mest læste indlæg. “Shoppingcentre” et af 3 indlæg specielt om god handel, er det næstmest læste indlæg på pavel-helge.dk. Det mest læste indlæg er vores 2010 om …”Offentlig transport i Prag“.

Efter nytår begynder vi med nyt program for ture i Prag. Vi er lidt senere ude end vanligt til den kommende sæson. Vi ønsker alle et fredeligt og rigt år. Vi håber at ses i Prag, Tjekkiet. info@pavel-helge.dk +420 608 08 1111. Pavel og Helge

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.