Наши партнеры

Cesky Krumlov

Cesky Krumlov er en fantastisk middelalderlig by i syd. Slottet i Cesky Krumlov er det næststørste i Tjekkiet, efter Prag. Byen er skøn at gå tur i, der er næsten ingen biler i den lille, snævre bykerne. Smalle stræder, en flot plads og alle steder omringet af Vltava, Moldau.

Hele byen er, som Prag, fredet under Unescos verdenskulturarvs program på grund af 300 bygninger i gotik, renaissance og barok stil, slottet med det markante tårn og det ældste barokke teater i verden.

Find et af de små spisesteder langs floden eller tag på rundvisning på det gode bryggeri, Eggenberg. Sejlads i kanoer og på tømmerflåder er en yndet sport på floden, vi kan f.eks. arrangere en kanotur, hvor I køres lidt sydligt for byen til et stort kloster og sejler med strømmen tilbage.

SE 2008 PRISER OG IDEER

Vi kan lave en dagstur til Cesky Krumlov (2-8 personer til 7000czk, inkl. minivan og en orienteringstur rundt i byen, ekskl. entreer). Der er 2-3 timer at køre gennem midttjekkiske landskaber mod syd. Turen går over Tabor og Cesky Budejovice.

Vi har allerede nævnt en del koncerter, udstillinger og muligheder i øvrigt i Prag gennem sommeren i tidligere blog. En ny mulighed med os er de individuelle ture, tag til vinbyen Melnik, Theresienstadt og Lidice eller Kutna Hora med benkapel, gotisk katedral og sølvminer. I har måske en anden ide? Vi planlægger præcis efter jeres ønsker. Mail os eller se
vores turprogram.

I år er der gennem sommeren igen Sculpture Grande i Prag, store skulpturer udendørs. I år står de som noget nyt både på Wenzelspladsen og i det jødiske kvarter – desuden er der en ung sektion med en konkurrence, en jury og en pris. Se kortet til højre.

De 3 billeder er i dag alle fra prague360.com. Der spåes om en varm juli måned. Vi anbefaler vores partneres side om svømmemuligheder i Prag, eller læs her om familieture. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk