Наши партнеры

Den nye pavel-helge.dk

Vores nye hjemmeside  http://pavel-helge.dk er endelig oppe. Lay-out fungerer og alle hovedfunktioner kan bruges. Vores ambition var fra begyndelsen at lave en aktuel, åben og brugbar side om Prag og Tjekkiet, på dansk.

pavel-helge.dk LOGODet prøver vi fortsat at lave. Nu har vi oven i købet en bedre præsentation af vores arbejde: Ture i Prag, hoteller og lejligheder i Tjekkiet. Modus har igen hjulpet med grafik. Michael fra arb-design har taget ansvaret og hjulpet os smertefrit igennem. Siden er lavet på wordpress.

Send os en mail – Ring direkte +420 608 08 1111

Vi er klar over at der endnu er en del link og andet at rette. Det er vigtigt for os at der nu er en menu til turene i Prag, lejligheder og hoteller. Nogle undersider mangler stadig, f.eks. de vigtige sider om betingelser for booking af netop hoteller og lejligheder. Vi bliver helt færdige inden august.

Vi er glade for at blogformatet er bevaret. Vi vil igen poste to gange ugentligt: Den månedlige kulturkalender, beskrivelser af seværdigheder, kvarterer og bydele og aktuelle emner i Tjekkiet. Vi modtager gerne artikler/blogindlæg fra andre.

Links til akuelt i Prags kulturliv og nyheder i Tjekkiet kan der abonneres på som RSS – de ligger på del.icio.us. Højre margen er ændret. Forsiden har nu vejrudsigt, nyheder og arkiver. Alle undersider har  twitter og flere link til andre sider.

Vi vil fortsat skrive korte Prag-nyheder fra Twitter, desuden har vi tilføjet en feed fra Aktualne.cz – tjekkiske nyheder på engelsk. Vi mangler endnu at lave en selvstændig  linkside færdig. Vi håber at tilføje egentlig online booking og betaling i efteråret. Skriv gerne kommentarer.

Send os en mail hvis noget er mangelfuldt eller uklart – eller Ring direkte +420 608 08 1111

God fornøjelse med det nye layout. Vitame vas velkommen til Prag,

pavel-helge.dk

Pavel Vesely og Helge Schjørring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk