Den nye pavel-helge.dk

Vores nye hjemmeside  http://pavel-helge.dk er endelig oppe. Lay-out fungerer og alle hovedfunktioner kan bruges. Vores ambition var fra begyndelsen at lave en aktuel, åben og brugbar side om Prag og Tjekkiet, på dansk.

pavel-helge.dk LOGODet prøver vi fortsat at lave. Nu har vi oven i købet en bedre præsentation af vores arbejde: Ture i Prag, hoteller og lejligheder i Tjekkiet. Modus har igen hjulpet med grafik. Michael fra arb-design har taget ansvaret og hjulpet os smertefrit igennem. Siden er lavet på wordpress.

Send os en mail – Ring direkte +420 608 08 1111

Vi er klar over at der endnu er en del link og andet at rette. Det er vigtigt for os at der nu er en menu til turene i Prag, lejligheder og hoteller. Nogle undersider mangler stadig, f.eks. de vigtige sider om betingelser for booking af netop hoteller og lejligheder. Vi bliver helt færdige inden august.

Vi er glade for at blogformatet er bevaret. Vi vil igen poste to gange ugentligt: Den månedlige kulturkalender, beskrivelser af seværdigheder, kvarterer og bydele og aktuelle emner i Tjekkiet. Vi modtager gerne artikler/blogindlæg fra andre.

Links til akuelt i Prags kulturliv og nyheder i Tjekkiet kan der abonneres på som RSS – de ligger på del.icio.us. Højre margen er ændret. Forsiden har nu vejrudsigt, nyheder og arkiver. Alle undersider har  twitter og flere link til andre sider.

Vi vil fortsat skrive korte Prag-nyheder fra Twitter, desuden har vi tilføjet en feed fra Aktualne.cz – tjekkiske nyheder på engelsk. Vi mangler endnu at lave en selvstændig  linkside færdig. Vi håber at tilføje egentlig online booking og betaling i efteråret. Skriv gerne kommentarer.

Send os en mail hvis noget er mangelfuldt eller uklart – eller Ring direkte +420 608 08 1111

God fornøjelse med det nye layout. Vitame vas velkommen til Prag,

pavel-helge.dk

Pavel Vesely og Helge Schjørring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. 2 x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-20.10 2019 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2019

Program for ture 2019 1.4-20.10 bliver klar inden 1.1. Her er det endnu ugeplan 2018: UGEPLAN Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2019 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her