Наши партнеры

Den nye pavel-helge.dk

Vores nye hjemmeside  http://pavel-helge.dk er endelig oppe. Lay-out fungerer og alle hovedfunktioner kan bruges. Vores ambition var fra begyndelsen at lave en aktuel, åben og brugbar side om Prag og Tjekkiet, på dansk.

pavel-helge.dk LOGODet prøver vi fortsat at lave. Nu har vi oven i købet en bedre præsentation af vores arbejde: Ture i Prag, hoteller og lejligheder i Tjekkiet. Modus har igen hjulpet med grafik. Michael fra arb-design har taget ansvaret og hjulpet os smertefrit igennem. Siden er lavet på wordpress.

Send os en mail – Ring direkte +420 608 08 1111

Vi er klar over at der endnu er en del link og andet at rette. Det er vigtigt for os at der nu er en menu til turene i Prag, lejligheder og hoteller. Nogle undersider mangler stadig, f.eks. de vigtige sider om betingelser for booking af netop hoteller og lejligheder. Vi bliver helt færdige inden august.

Vi er glade for at blogformatet er bevaret. Vi vil igen poste to gange ugentligt: Den månedlige kulturkalender, beskrivelser af seværdigheder, kvarterer og bydele og aktuelle emner i Tjekkiet. Vi modtager gerne artikler/blogindlæg fra andre.

Links til akuelt i Prags kulturliv og nyheder i Tjekkiet kan der abonneres på som RSS – de ligger på del.icio.us. Højre margen er ændret. Forsiden har nu vejrudsigt, nyheder og arkiver. Alle undersider har  twitter og flere link til andre sider.

Vi vil fortsat skrive korte Prag-nyheder fra Twitter, desuden har vi tilføjet en feed fra Aktualne.cz – tjekkiske nyheder på engelsk. Vi mangler endnu at lave en selvstændig  linkside færdig. Vi håber at tilføje egentlig online booking og betaling i efteråret. Skriv gerne kommentarer.

Send os en mail hvis noget er mangelfuldt eller uklart – eller Ring direkte +420 608 08 1111

God fornøjelse med det nye layout. Vitame vas velkommen til Prag,

pavel-helge.dk

Pavel Vesely og Helge Schjørring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk