Наши партнеры

Ishockey playoff i Prag

I Prag spiller Slavia Prag og Energie Karlovy Vary den 5. kamp i Ishockey-playoff, den nationale extra-liga, på lørdag. Slavia Prag har siden sin grundlæggelse været blandt landets tophold. Karlovy Vary er en overraskelse i 2008.

Opdatering 16/4: Slavia Prag er tjekkiske mestre. De vandt i aften i Prag 4-2 i den endelige 7.kamp af play-off mod Karlovy Vary (Karlsbad).

Opdatering 10/4 kl.15.25: Vi måtte konsultere Robert Pojer, nu ved vi at der er 3 kampe mere. Første hold med 4 sejre er vinder. 2-2 er stillingen. Efter lørdagens kamp i Prag følger altså endnu 2 ishockey-brag. Næste gang vil så blive 6.kamp, i Karlovy Vary.

Karlovy Vary begyndte play-off med en overraskende sejr. Så vandt Slavia Prag de næste 2 kampe. Den sidste match, spillet i går aftes, vandt Karlovy Vary med de imponerende cifre 8-2. Denne lørdag, d.12/4 spilles den 5. finale-kamp foran Slavia Prags tilhængere i Sazka-arena. Der regnes med mere end 16.000 til kampen.

Billetterne er til salg. De koster fra 240-390czk. Køb direkte eller online via Sazka-Ticket her.
http://www.sazkaticket.cz/default.asp?lang=CZ&Art=305&ArtCateg=58

Læs mere om stadion hos prague.tv eller på Slavia Prags egen hjemmeside.

Opdatering søndag d.13/4: Slavia Prag vandt i går aftes 5.kamp 4-0 i en match, hvor de sad helt på spillet. Der var 16.600 tilskuere. Næste kamp spilles i Karlovy Vary.

Opdatering 15/4: Karlovy Vary vandt 6.kamp 4-1, spillet i Karlovy Vary. I morgen d. 16.april vil den 7.kamp, spillet i Sazka Arena i Prag, afgøre hvem der bliver tjekkiske ishockey mestre. Kampen spilles kl.17.25, billetterne er udsolgte, de kan nok findes udenfor. Kampen kan følges online på Slavia Prags side, se: http://www.hc-slavia.cz/

Læs om alle vores ture i Prag 2008, læs om aktuelt i Prag for april eller send os en mail.
pavel-
helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byvandring på dansk. Prag guide alle dage. Dit kvarter. Bedste lokale tip!
LÆS MERE >

Prag transfer

prag transfer 2021 Prag transfer 2023. Rolige chauffører, tryghed. Fra blot 43dkk/pers SE BETINGELSER>

Prag bykort

Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT der hjælper dig igang med mad og drikke! Undervejs på udflugter i Tjekkiet tegner vi nyt på dit kort, hav tip i hånden.

Prag rejser 2023

prag byrundtur dansk Prag rejser 2023 - officielle regler Betingelser for Prag udflugter med de lokale 2023 Hvad er mødested? Hvordan aflyses udflugter? Hvem er vi i firmaet? Vores Garantier og betingelser her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk