Ishockeyfinale – forår i Prag

Prag er mild i disse dage med dagtemperaturer omkring 15, nætterne er endnu kølige. I weekenderne er der nu livligt i parkerne. På billedet er det Letnaparken, tæt på Metronomen.
Nær bakkekammen, overfor Albatros findes en god, lokal ølhave. Det gælder også i Riegerparken i Vinohrady, mod TV-tårnet. Se nederste billede. Læs om påsken her.

Et af de sikre tegn på forårets komme er finalerne i den nationale ishockeyliga. I år står finalen, bedst af syv kampe over halvanden uge, mellem HC Sparta (Prag) og Pardubice. Det betyder der er mulighed for at få billetter fra mandag d.2/4 til de af kampene der skal spilles i Prag d.8/9. april. Billetterne koster mellem 130-380czk. Børn for 100czk. Billetterne kan købes online via Ticketpro. 9/4 førte Sparta 3-1. Kampen i Pardubice d.12/4 tabte Sparta 1-5. 14/4 vandt Sparta og er dermed tjekkiske mestre.

Ishockey er næst efter fodbold tjekkernes foretrukne sport. Vil du opleve et nationalt brag, kan Play-off anbefales. Dertil hører et sæt af klobasa (pølse) og pivo (øl).

Parkerne på bakkerne kendetegner Prag. Omkring det lille Eiffeltårn på Petrínhøjen snor stierne sig helt over i klosterhaverne under Strahovklostret. Der er en fin restauration ved mellemstoppet på tandhjulsbanen. I centrum findes en lidt skjult klosterhave, Franciskanerhaven, lige ved Wenzelspladsen. I Lillesiden er Kampapark langs floden et dejligt åndehul. Det gælder også Skarpskytternes Ø og Zofin.

Ved Výstavisté der et funfair, en slags tivoli. Se blogindlæg om Fontænen. Troja med Zoo er også dejligt i forårssol. Kan vi hjælpe med billetter eller forslag, eller er du interesseret i ture, kan du maile os her. Alle ture her. Download PDF version her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. Tre x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-1.11 2017 Café Tramvaj (Mød guide fra 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture (PDF) 2017 på vej

Her er vores brochure til læsning online eller printer10.sæson 2016 15.3-1.11 til printer (PDF 10,8MB). Brochure 2017 bliver klar i januar!

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her