Ishockeyfinale – forår i Prag

Prag er mild i disse dage med dagtemperaturer omkring 15, nætterne er endnu kølige. I weekenderne er der nu livligt i parkerne. På billedet er det Letnaparken, tæt på Metronomen.
Nær bakkekammen, overfor Albatros findes en god, lokal ølhave. Det gælder også i Riegerparken i Vinohrady, mod TV-tårnet. Se nederste billede. Læs om påsken her.

Et af de sikre tegn på forårets komme er finalerne i den nationale ishockeyliga. I år står finalen, bedst af syv kampe over halvanden uge, mellem HC Sparta (Prag) og Pardubice. Det betyder der er mulighed for at få billetter fra mandag d.2/4 til de af kampene der skal spilles i Prag d.8/9. april. Billetterne koster mellem 130-380czk. Børn for 100czk. Billetterne kan købes online via Ticketpro. 9/4 førte Sparta 3-1. Kampen i Pardubice d.12/4 tabte Sparta 1-5. 14/4 vandt Sparta og er dermed tjekkiske mestre.

Ishockey er næst efter fodbold tjekkernes foretrukne sport. Vil du opleve et nationalt brag, kan Play-off anbefales. Dertil hører et sæt af klobasa (pølse) og pivo (øl).

Parkerne på bakkerne kendetegner Prag. Omkring det lille Eiffeltårn på Petrínhøjen snor stierne sig helt over i klosterhaverne under Strahovklostret. Der er en fin restauration ved mellemstoppet på tandhjulsbanen. I centrum findes en lidt skjult klosterhave, Franciskanerhaven, lige ved Wenzelspladsen. I Lillesiden er Kampapark langs floden et dejligt åndehul. Det gælder også Skarpskytternes Ø og Zofin.

Ved Výstavisté der et funfair, en slags tivoli. Se blogindlæg om Fontænen. Troja med Zoo er også dejligt i forårssol. Kan vi hjælpe med billetter eller forslag, eller er du interesseret i ture, kan du maile os her. Alle ture her. Download PDF version her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. 2 x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 24.3-28.10 2018 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2018

Vi printer ikke brochure i 2018, men du kan se alle vores faste Prag ture på dansk: UGEPLAN Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her