Наши партнеры

Ishockeyfinale – forår i Prag

Prag er mild i disse dage med dagtemperaturer omkring 15, nætterne er endnu kølige. I weekenderne er der nu livligt i parkerne. På billedet er det Letnaparken, tæt på Metronomen.
Nær bakkekammen, overfor Albatros findes en god, lokal ølhave. Det gælder også i Riegerparken i Vinohrady, mod TV-tårnet. Se nederste billede. Læs om påsken her.

Et af de sikre tegn på forårets komme er finalerne i den nationale ishockeyliga. I år står finalen, bedst af syv kampe over halvanden uge, mellem HC Sparta (Prag) og Pardubice. Det betyder der er mulighed for at få billetter fra mandag d.2/4 til de af kampene der skal spilles i Prag d.8/9. april. Billetterne koster mellem 130-380czk. Børn for 100czk. Billetterne kan købes online via Ticketpro. 9/4 førte Sparta 3-1. Kampen i Pardubice d.12/4 tabte Sparta 1-5. 14/4 vandt Sparta og er dermed tjekkiske mestre.

Ishockey er næst efter fodbold tjekkernes foretrukne sport. Vil du opleve et nationalt brag, kan Play-off anbefales. Dertil hører et sæt af klobasa (pølse) og pivo (øl).

Parkerne på bakkerne kendetegner Prag. Omkring det lille Eiffeltårn på Petrínhøjen snor stierne sig helt over i klosterhaverne under Strahovklostret. Der er en fin restauration ved mellemstoppet på tandhjulsbanen. I centrum findes en lidt skjult klosterhave, Franciskanerhaven, lige ved Wenzelspladsen. I Lillesiden er Kampapark langs floden et dejligt åndehul. Det gælder også Skarpskytternes Ø og Zofin.

Ved Výstavisté der et funfair, en slags tivoli. Se blogindlæg om Fontænen. Troja med Zoo er også dejligt i forårssol. Kan vi hjælpe med billetter eller forslag, eller er du interesseret i ture, kan du maile os her. Alle ture her. Download PDF version her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk