Наши партнеры

Studiegrupper i Tjekkiet (2)

vojna_21Studierejser til Prag og hele Tjekkiet er et af vores specialer. Vi arrangerer alle forhold omkring Prag Studierejser undtagen transport.

Vi har som ambition at lave spændende, fagligt relevante studiebesøg og derfor beskriver vi jævnligt muligheder både i Prag og resten af republikken. I sidste indlæg skrev vi om at besøge ovenlandskulminer i Bilina i det nordlige Bøhmen, her handler det om den kommunistiske fangelejr Vojna, som ligger syd for Prag.

Vi skrev om Vojna efter et vinterbesøg, dette er en opfølgning med billedgalleri. Det er relevant både for det kommende valg i Tjekkiet og maj måneds markeringer af WW2.

vojna_20Vojna ligger som andre kommunistiske arbejdslejre ved en Uran forekomst. De fleste af lejrene lå i det vestlige Bøhmen, omkring byen Jachymov. Vojna lejren er ikke helst nem at finde, som den ligger dybt i skoven, ved et bjerg som er 666meter højt.

Der er åbent alle ugens dage undtagen mandag, fra kl.9-17 og vinter 9-16. Som vi skrev sidst har Vojna lejren filmforevisning i det fine nye besøgscenter, hvor tårnet også giver overblik.

Tjek de relevante link til andre studiebesøg under Vojna billedgalleriet. Send os altid gerne en mail for et uforpligtigende tilbud.

[nggallery id=32]

Vi vil gerne kombinere besøget i Vojna med andre relevante besøg på studierejser i Prag. Det kan være under et tema om 2.verdenskrig:

Det kan være tema om kommunisme i Tjekkoslovakiet:

eller det kan være tema om miner (Vojna hører under Minemuseet i Pribram):

Send os en email eller brug telefon +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prag på dansk

prag byrundtur dansk Prøv byrundtur på dansk. Prag guide tirs, fre. Lokale tip. 90dkk /300czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 1.4-18.10 2020 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2020

Program for ture 2020 1.4-18.10 er klar. Se UGEPLAN for 2020. Din PRAG GUIDE? Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT Udgaven 2020 får alle gæster på ture, trykt

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2020 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvad er firmaet? Garantier og betingelser herprag byrundtur dansk

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk