Studiegrupper i Tjekkiet (2)

vojna_21Studierejser til Prag og hele Tjekkiet er et af vores specialer. Vi arrangerer alle forhold omkring Prag Studierejser undtagen transport.

Vi har som ambition at lave spændende, fagligt relevante studiebesøg og derfor beskriver vi jævnligt muligheder både i Prag og resten af republikken. I sidste indlæg skrev vi om at besøge ovenlandskulminer i Bilina i det nordlige Bøhmen, her handler det om den kommunistiske fangelejr Vojna, som ligger syd for Prag.

Vi skrev om Vojna efter et vinterbesøg, dette er en opfølgning med billedgalleri. Det er relevant både for det kommende valg i Tjekkiet og maj måneds markeringer af WW2.

vojna_20Vojna ligger som andre kommunistiske arbejdslejre ved en Uran forekomst. De fleste af lejrene lå i det vestlige Bøhmen, omkring byen Jachymov. Vojna lejren er ikke helst nem at finde, som den ligger dybt i skoven, ved et bjerg som er 666meter højt.

Der er åbent alle ugens dage undtagen mandag, fra kl.9-17 og vinter 9-16. Som vi skrev sidst har Vojna lejren filmforevisning i det fine nye besøgscenter, hvor tårnet også giver overblik.

Tjek de relevante link til andre studiebesøg under Vojna billedgalleriet. Send os altid gerne en mail for et uforpligtigende tilbud.

[nggallery id=32]

Vi vil gerne kombinere besøget i Vojna med andre relevante besøg på studierejser i Prag. Det kan være under et tema om 2.verdenskrig:

Det kan være tema om kommunisme i Tjekkoslovakiet:

eller det kan være tema om miner (Vojna hører under Minemuseet i Pribram):

Send os en email eller brug telefon +420 608 08 1111. pavel-helge.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Links

Nelso.dk Local Search
facebook-logo

Prag på dansk

prag byrundtur dansk
BESTIL Prag guide byrundtur på dansk. 2 x uge. Lokale tip. 100dkk/350czk
LÆS MERE >

Mød os i Prag

prag guide moede Ture i Prag her Kl. 9 dagligt 24.3-28.10 2018 Café Tramvaj (Mød guide 8.45). Se KORT MØDESTED >

Prag ture 2018

Vi printer ikke brochure i 2018, men du kan se alle vores faste Prag ture på dansk: UGEPLAN Download Prag bykort (PDF 4,8MB) med 30 lokal tip PRAG BYKORT

Kontakt os

Har du spørgsmål til os om vores ture eller andet er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dansk på +420 608 08 1111 eller info@pavel-helge.dk

Betingelser

Betingelser for ture i Prag med de lokale 2017 Hvad er mødested? Hvordan aflyses en tur? Hvor er firmaet registreret? Garantier og betingelser her