Prag-Eksperten

I Prag har pavel-helge.dk for nylig indledt samarbejde med en ny partner. Vi vil gøre opmærksom på Prag-Ekspertens gode muligheder for lejlighedsbooking for alle jer der kører eller flyver selv. I kan endda kombinere det med bus. Klingenberg og vi kan omvendt sagtens tilbyde de populære hoteller Albatros, Racek og Ilf – også til jer der rejser selv. Herunder en præsentation af Prag-Ekspertens tilbud:

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag. Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service – og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed. I lejlighederne bor du centralt, har god plads og privatliv! Gæsterne forsynes med Prag Ekspertens guidebog til Prag med bl.a. fyldige beskrivelser af aktivitetsforslag.


Herunder et eksempel på en af Laus’ tilbagemeldinger: Kort efter vores bestilling, tilsendte Prag-Eksperten os fyldigt informationsmateriale, så intet var overladt til tilfældighederne, hverken før afrejse eller under selve opholdet i Prag.Ligeledes levede lejligheden – selvom den lå i den billige ende af “prisskalaen” – fuldt ud op til vores forventninger. Den var veludstyret, ren, pæn og indbydende – og havde desuden alle de fornødne faciliteter samt elektriske installationer, man kunne få brug for. Prag-Ekspertens informations- og serviceniveau har været glimrende.

Nedenunder er en beskrivelse af en typisk lejlighed, denne hedder Skolska Grand: Denne rummelige, veludstyrede og gode lejlighed ligger på 5. sal i en ejendom med elevator. Lige overfor ligger en lille købmand, som har åbent 7-24. Her kan man bl.a. købe friskt morgenbrød og i øvrigt alle daglige fornødenheder. Fra ejendommen er der ca. 5 minutters gang til Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen).
Laus sender altid på forespørgsel forslag til en række lejligheder. Ved endelig booking betales 15% gebyr og restbeløbet betales ved ankomsten kontant. Tlf: (+45) 4698 0507 til Laus eller mail
laus@prag-eksperten.dk.

I disse dage markeres den sovjetisk-ledede invasion af Tjekkoslovakiet, natten mellem d.20-21.august 1968 rullede tanks ind i Prag. Pragforåret blev slukket. Se links til artikler under Aktuelt.

Vi gør opmærksom på der er adskillige omlægninger af sporvognslinier for tiden, særskilt linie 12, 22, 23 har omlægninger i Mala Strana.

Se nærmere på lejlighederne ved at klikke på billederne, se links i højre margen eller send en mail direkte til os. Du kan også se vores program her. pavel-helge.dk

2 Comments

  1. Sten

    Hej,
    Jeg har lige været i Prag sammen med min kone og svoger og hans kone fra den 10/12-13/12- 2015. Jeg havde læst mig til at hvis man er på restaurant og tjeneren stiller brød og smør frem, så skal man betale for det hvis man spiser det og ellers ikke. Vi kom til at betale for det alligevel. Vi ” brokkede” os over at vi skulle betale 150 kurona for noget vi ikke havde spist, men tjeneren sagde bare at han jo kun var tjener og ikke vidste hvad vi talte om(spillede dum) så forlangte vi at tale med hans chef. Så gik han og kom tilbag efter 2 min. Og sagde at så ville han trække de 150 kurona fra. Idiot. Så hvis der bliver serveret brød og i ikke vil spise det eller betale for det så sig det med det samme. Og de der ” fine” jule udstillinger/krympespils udstillinger med jomfru Maria og Jesu barnet som skulle være så overdådige, dem kunne vi altså heller ikke få øje på og vi var inde i en del, ret flotte, kirker. Spild ikke tiden på at lede efter dem, drikke en kop gløgg i stedet. Og der kan jeg anbefale at købe dem på de lidt bedre restauranter, fx en der ligger lige ved rådhus pladsen. Der servere de gløgg som takeaway, til 45 koruna.

  2. Pavel Helge

    Hej Sten Tak for din kommentar. Det virker til at I kunne have haft god gavn ef en kort tur med dansktalende guide for at undgå de trælse restauranter. Jeres kommentar er til et indlæg om vores gode partner Prag Eksperten, er det tilfældigt? Vi oplever desværre tre ting i Prag som især generer udenlandske gæster: http://pavel-helge.dk/turistfaelder-i-prag/ Så vil vi også dertil anføre at Prag er en af Europas mest besøgte byer, så ligesom ved Markuspladsen eller foran Louvre, skal man kigge sig for centralt. I år skrev vi ikke om krybbespil, her er vores indlæg om Prag december: http://pavel-helge.dk/prag-til-jul-og-nytaar/ De mest roste udstillinger i 2015 er ved Karlsbroen og i Jindrisska tårnet i gaden af samme navn, der er åbent til 2.februar: http://www.prague.eu/en/event/1901/nativity-scenes-from-trest-in-the-jindrisska-tower?back=1 Forhåbentlig kommer I til Prag igen, så udfordrer vi jer gerne til at prøve en tur. Jeres forhold til byen og dens muligheder vil blive helt anderledes, tør vi næsten garantere. Undervejs på en Prag udflugt med privat guide, laver vi et bykort til jer personligt. Det er tit mange adresser til restaranter: http://pavel-helge.dk/prag-udflugter-dansk-guide/udflugter-prag-til-fods-eller-bil/ Mvh Helge pavel-helge.dk +420 608 08 1111

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.