Prag restauranter: Brunch

prag-brunch-salatRestauranter i Prag er ikke så vante med brunch som i Danmark, ikke desto mindre er der kotume for brunch-arrangementer i weekender, særligt på dyre hoteller og bedre restauranter.

I hverdagen findes der en del steder med morgenmad i Prag, ligesom gulas og andre klassikere kan spises i “buffet” fra morgenen.

I dette indlæg beskriver vi 3 venlige steder med god morgenmad på deres faste menu, en Prag resturant med den store luksusbrunch med champagne og en mellemløsning.

Alcron_SAShotel_PragDa vi valgte at skrive om brunch var det delvis inspireret af madanmelderen hos expats.cz, Brewsta, som fornylig skrev om en kendt Prag brunch, det store bord på 5-stjernede Hotel Intercontinental. Han var ikke begejstret. Anmelderen fremhæver til gengæld at han gerne tager på SAS Hotel Alcron for madens kvalitet. Prag kort over de nævnte restauranter nederst!

Restaurant Rotunda har længe været kendt for sin høje kvalitet. Jan Sonnergaard nævnte den i sit indlæg, som vi bragte i april sidste år, om Prag restauranter >> Rotunda er blandt andet kendt for sine gode fisk. Deres brunch fokuserer netop på alt godt fra havet, der ercerny-pissing-b-3 et glas velkomst sekt, fri øl og vin. Restaurant Rotunda tager nu 1099czk for brunch i stueetagen. Vi anbefaler at bestille bord i forvejen, fra 12-15.30. Se kontaktinfo på kortet nederst, hotellet ligger få hundrede meter fra Vaclavske Namesti Wenzelspladsen.

I en lidt mere overkommelig prisklasse finder man Hergetova Cihelna, den ligger mellem Manes- og Karlsbroen, i Mala Strana Lillesiden. Et godt stop på vej til de kendte seværdigheder i Prag. Cihelna ligger i en tidligere teglværksgård og kendes også for et springvand af kunstneren David Cerny, store salater, seafood og gode bøffer. I Hergetova Cihelna får man brunch som buffet for 495czk, de har desuden en børnemenu for 195czk.

Få de bedste tip om Prag restauranter på byrundtur med pavel-helge. 3 gange ugentligt fra 28.marts 2010. Læs om byrundtur >>

Reduta Jazz klub Prag (2)Cafe Louvre ligger mellem Nationalteatret og Vaclavske Namesti i Narodni gaden, lige ved det store Tesco varehus. Cafe Louvre har siden sin åbning for over 100 år været en af de dominerende cafeer i Prag, derfor skrev vi også om cafeen i indlæg om cafekultur >> Cafe Louvre har enkle menuer for morgenmad fra 109-129czk og en menu med røræg, pølser, kager med mere. Louvre har ikke-ryger afdeling, de åbner kl.9.kaaba-foto1

Kaaba er en usædvanlig lys og venlig cafe i Vinohrady, Prag 2. Den ligger blot 10.minutter fra Vaclavske Nam. Kaaba serverer morgenmad alle ugens dage. De serverer forskellige enkle morgenmads menuer for under 100czk, røræg, sandwiches og andet til helt lokale priser. De har også en bio-udgave. WIFI for de net-afhængige. Lørdag åbner Kaaba kl.9 og søndag kl.10.

bohemia-bagel_pragEndelig vil vi her gøre opmærksom på vores samarbejdspartner Bohemia Bagel i Holesovice. De har en særlig brunchmenu i weekender, fra 10-16, med særdeles mættende menuer for 199czk. De serverer også Bloody Mary, smoothies, pandekager med mere. Samtidig har Bohemia Bagel hele ugen morgenmad på menuen. I weekenderne har de også en helt særlig burgermenu. Vi kommer på restauranten til vores Fontæne tur med middag >>

Send os en email eller
ring +420 608 08 1111. pavel-helge.dk


Vis Prag restauranter: Brunch på et større kort

4 Comments

 1. Ismail

  Vi er 9 der skal til prag, hvad anbefales i forhold til transport, 5 dags kort eller købe dagligt billet?
  og transport fra lufthavn til hotel?
  mvh
  Ismail

 2. Pavel Helge

  Hej Ismail, vi kan gerne booke transfer for jer fra lufthavnen til hotel. Det kan du læse om her: http://pavel-helge.dk/prag-lufthavn/
  Hvordan det anbefales at bruge offentlig transport afhænger meget af hvor I bor. Hvis I er vores kunder, kan vi naturligvis hjælpe med planer.
  Læs mere her: http://pavel-helge.dk/prag-offentlig-transport-2010/

 3. vivi

  hej. min datter og jeg skal til prag her i juli og har hørt der skulle være nogle steder der er skønne at bade men hvor ligge det?
  er det bedst med euro eller tjekkiske at betale med?
  m.v.h vivi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.