Alternativ mode i Prag

code mode prag 2009Modetøj i Prag er et emne som rækker langt udover vores normale specialer. Vi gør alligevel opmærksom på marked med mode i Karlin Hallen i Prag 8, d.15-17.april.

Her holdes CODE MODE, i 2011 hedder det specifikt “Spring Code: Mode”. Det er en uafhængig design-festival som i år vil præsentere over 150 designere/udstillere på de 4000m2 i den flotte, forfaldne hal i Karlin. Entré er gratis og udover udstillinger og muligheder for at shoppe direkte, afholder CODE MODE et stort sideprogram med flere shows, café, børnehjørne, VJ´s og DJ´s. Find også link om shopping i Prag og markeder –

Den forfaldne, men charmerende Karlin hal hvor markedspladsen, Code Mode, holdes bruges til flere formål. Vi skrev om Kunst biennale her > tidligere. Adressen er Thamova 8, Prag 8. Der er blot en kort gåtur fra metrostationen Krizikova (Gul linie B). Det begynder fredag kl.15 og slutter søndag kl.17. Opvisninger fredag og lørdag aften, baren er per tradition sent åben med musik.

Code Mode ønsker specifikt at promovere alternative varer, noget andet end “bøjle-varer” i en behagelig atmosfære. Find nyt modetøj fra Prag.

Nelso.dk har en lang liste med modebutikker i Prag her. Vil du besøge tjekkiske designere i egne butikker i Prag, har vi opsnappet et par navne fra kolleger. Etablerede og i en helt anden prisklasse end i Karlin. Kvindelige desig- nere som udstiller i Prag 1.

To ligger i Dusni gaden: Klara Nademlynska, Dlouha 3. Radka Kubkova, Dusni 10. Hana Havelkova, Dusni 10. Helena Fejkova, Martinska 4. Ivana Follova, Mezibranska 9. Læs også om Design og Krystal shopping i Prag >

I rækken af links nederst findes både information om Prags marked (det gule marked), lørdagsmarkeder og markeder til påske. Fornylig blev vi spurgt om “Fashion Arena”, det ligger lidt bøvlet i forstæderne, link her.

Vi bliver spurgt om SAPA (kaldet det sorte?) og loppemarked i Prag, lørdag formiddag. Pavel er god til direkte handler på tjekkisk og kender den vietnamesiske suppe på SAPA, bestil en privat guide / individuel tur >

E-mail her > +420 608 08 1111 pavel-helge.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.